Nobbe verhuizers
in Groningen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VNobbe verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Nobbe verhuizers
Wasaweg 23
9723 JD Groningen

tel: 050 - 5496089

Extra informatie

Verhuisbedrijf Nobbe is de verhuisspecialist van het Noorden.
Als u gaat verhuizen wilt u natuurlijk dat een professionele verhuizer u helpt. Het gaat tenslotte om spullen die waardevol zijn voor u. Nobbe Verhuizingen heeft reeds 1933 ervaring met allerlei verhuizingen. Van een verhuizing in dezelfde straat, tot verhuizingen overzee, van bedrijf tot particulier, van een enkele doos tot een vleugel: Nobbe verhuist met u mee! Wij bedienen de markt voor de provincie Groningen, maar zijn al in elke windstreek geweest.
Nobbe is een betrouwbaar en vakkundig verhuisbedrijf dat alles in huis heeft om van uw verhuizing een succes te maken. Wij inventariseren door middel van een persoonlijk gesprek met wat uw wensen zijn. U bepaalt welke verhuizing bij u past. Wilt u uitgebreide verhuishulp of wilt u alles zelf doen? Geen probleem bij Nobbe, wij hebben voor ieder budget een passende verhuisoplossing.

U kunt natuurlijk alles zelf doen, maar wij kunnen u ook de zorg uit handen nemen. Zo kunt u kiezen voor een totaalpakket. Wij pakken uw spullen in en pakken alles weer uit. Daarnaast hebben wij onze Nobbe-Topper, die u met alle voorkomende werkzaamheden kan helpen. Bijvoorbeeld het ophangen van klokken, planken en (de)montage van meubels et cetera.. Wij pakken alles uiterst zorgzaam in, in ons Nobbe-folie. Zo weet u zeker dat uw spullen net zo netjes op de plek van bestemming aankomen als dat ze daar vertrokken.
Nobbe verhuizingen heeft een totaaloplossing voor verhuizingen. Daarnaast beschikken wij over een opslagloods van 32000 kuub. De opslag heeft bovendien een klimaatbeheersing voor de luchtvochtigheid en vloerverwarming. Voor de opslag van planten hebben we zelfs een speciale kamer. Uiteraard worden uw spullen dag en nacht beveiligd.

Kortom: zoekt u een verhuisbedrijf in de poivincie Groningen? Dan bent u bij Nobbe aan het juiste adres.
Wij zijn gevestigd in Groningen, Assen, Stadskanaal en Veendam en ons hoofdkantoor is gevestigd in Winschoten..

Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijf groeit en u bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Samen met uw makelaar en uw aannemer vindt u de juiste oplossing. Voor de verhuizing van uw bedrijf naar het nieuwe bedrijfspand kunt u vervolgens bij Nobbe Verhuizingen terecht.

Nobbe Verhuisbedrijf heeft namelijk ervaring met grote projecten. Een gedetailleerd draaiboek, waarin de verhuizing van minuut tot minuut is uitgewerkt, garandeert een soepele bedrijfsovergang. Hierdoor blikt een groot aantal ondernemers tevreden terug op een succesvolle operatie. Een voorbeeld hiervan is de verhuizing van het bedrijfsmateriaal van een verpleeghuis en de inboedel van de 190 bewoners.
Natuurlijk staat Nobbe Verhuizingen garant voor een zorgvuldig uitgevoerde verhuizing, waarbij uw bedrijfsbelangen worden beschermd.