logo
verhuisbedrijf achtergrond

Blokland verhuizingen

Home > Flevoland > Almere > Blokland verhuizingen

Blokland verhuizingen

Antennestraat 72, Almere
Tel: 036-2001678

Extra informatie

Verhuisbedrijf in Almere voor ieder type verhuizing!

Gaat u binnenkort verhuizen in of naar Almere en denkt u dat de hulp van een verhuisservice daarbij geen overbodige luxe is? Dan bent u bij Blokland Verhuizingen aan het juiste adres! Ons doel bij Blokland Verhuizingen is om de verhuisstress geheel bij u weg te nemen en ervoor te zorgen dat u het verhuizen in Almere van uw oude naar uw nieuwe woning met plezier zult beleven. Zo wordt verhuizen leuker en heeft u vrijwel nergens omkijken naar. Uiteraard verhuizen wij klanten niet alleen van en naar Almere maar doen wij ook veel verhuizingen in Flevoland, Noord Holland en met name in Amsterdam zijn wij ook vaak te vinden.

Voordelig verhuizen in Almere

Voor verhuizingen in Almere kunt u dus aankloppen bij Blokland Verhuizingen. Uiteraard doen wij niet alleen verhuizingen van en naar Almere maar doen wij ook veel verhuizingen in Flevoland, Noord Holland en met name in Amsterdam zijn wij ook goed bekend. Goed om te weten is dat u bij dit verhuisbedrijf in Almere nooit voor financiële verrassingen komt te staan. We kunnen u er dan ook van verzekeren dat het bedrag dat in de offerte is opgenomen, ook daadwerkelijk het bedrag is dat u uiteindelijk betaalt. Zijn wij langer bezig met verhuizen dan wij tijdens de offerte-opname hebben ingeschat? Geen paniek! Dan betaalt u alsnog dezelfde prijs als wij van tevoren in de offerte hebben opgenomen.

Blokland Verhuizingen is een jong verhuisbedrijf in Almere, maar ons team beschikt toch al over meer dan twintig jaar ervaring in de verhuisbranche. U kunt er dus op rekenen dat de verhuizing van uw persoonlijke spullen bij ons vaste team van professionele verhuizers in Almere meer dan in goede handen is. Onze hoogste prioriteit is om de verhuizingen in Almere netjes, snel en schadevrij uit te voeren en dat moet met onze ervaren specialisten dan ook lukken.

Diploma’s Ervaring, Vakkennis en Vergunningen

Ons team beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de verhuisbranche, wij kunnen dus nagenoeg elke klus aan. Uiteraard zijn wij ook in het bezit van het getuigschrift Vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg.
Verder beschikt ons team ook over alle benodigde rijbewijzen waardoor wij met zwaardere wagens zoals vrachtwagens kunnen rijden alsmede de BE combinatie, hierdoor kunnen wij nagenoeg alle voertuigen vakkundig besturen. Verder hebben wij onze eigen (nieuwe) verhuislift en hebben wij dus veel ervaring met lift bediening en het gebruik tijdens de klus.
Als bedrijf zijn wij uiteraard in het bezit van de NIWO Eurovergunning voor beroepsgoederenvervoer over de weg. Ook zijn wij bezig om ons aan te sluiten bij de branche organisatie voor Erkende Verhuizers, wij verwachten ons medio 2023 hierbij aan te kunnen sluiten.
Vanaf dat moment zal Blokland Verhuizingen dus ook een Erkend Verhuisbedrijf zijn.

Video

Bedrijfsgegevens

Blokland verhuizingen is actief sinds 25 juli 2017. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Blokland verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: De uitoefening van een verhuisbedrijf. Goederenvervoer over de weg.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang