logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Verhuizing > Studenten verhuisservice

Studenten verhuisservice

Bent u op zoek naar goedkoper verhuizers? Heeft u er al eens aan gedacht om een studenten verhuisservice in te schakelen? Een studenten verhuisservice is meestal net zo professioneel als elke andere professionele verhuisservice, maar heeft daarnaast nog een aantal bijkomende voordelen. Lees hier meer over studenten verhuisservices.

Studenten verhuisservice

De voordelen van een studenten verhuisservice

Er zijn verschillende redenen om studentenverhuizers in te huren. Studentenverhuizers zijn:

  • Goedkoop
  • Harde en sneller werkers
  • Jong en sterk
  • Flexibel qua werktijden
  • Professioneel

Een van de grootste voordelen van een studenten verhuisservice is uiteraard dat studenten goedkope verhuizers zijn. Niet alleen omdat ze goedkoper zijn dan andere verhuizers, maar ook het feit dat ze vaak hard en snel werken maakt dat ze als goedkope verhuizers worden gezien. Ze zijn jong en sterk en hebben geen moeite om de koelkast of wasmachine te tillen. De klus is zo geklaard. Ze zijn daarom goed in te zetten bij een low-budget verhuizing.

Daarbij zijn studenten meestal flexibel. Studenten hebben vaak tijd om doordeweeks te werken, omdat ze een onregelmatig collegerooster hebben. Maar ze vinden het meestal ook geen probleem om ’s avonds of in het weekend te werken, omdat ze flexibiel zijn. Ook op feestdagen bijvoorbeeld werken veel studenten met plezier door. Met een studenten verhuisservice kunt u uw verhuizing precies inplannen op het moment dat u dat wilt. De flexibiliteit van studenten, maakt dat ze vaak als verhuizers worden ingehuurd.

De goedkope verhuizers van de studenten verhuisservice zijn, net als andere verhuizers, goed opgeleid. Ze zijn daardoor net zo professioneel en bekwaam als andere verhuizers. En daarbij werken ze vaak in vaste teams, waardoor ze efficiënt te werk kunnen gaan.

Tot slot vinden veel mensen het ook gezellig om studenten verhuizers in te huren. Deze jonge mensen hebben veel energie en zijn altijd in voor een gezellig praatje. Ze draaien hun hand niet om voor een extra taak en zorgen ervoor dat uw verhuizing een gezellig klus wordt.

Voordelen studenten verhuisservice

Goedkope verhuizers als extra sjouwkrachten

Vaak kunt u bij een studenten verhuisservice ook studenten inschakelen voor losse opdrachten. Hierbij kunt u denken aan sjouwkrachten, maar ook opruimen, slopen, monteren en demonteren van uw spullen. Heeft u op Markplaats een groot meubelstuk gekocht? Studenten zijn goedkope verhuizers die voor u het meubelstuk kunnen ophalen en vervoeren. Of wilt u na de verhuizing sloopmateriaal af laten voeren? Ook dit kunnen de verhuizers van een studenten verhuisservice voor u doen.

Tips studenten verhuisservice

Wilt u dat de verhuizing met een studenten verhuisservice strak verloopt en wilt u geld besparen op de totale verhuizing? Hier zijn een aantal tips.

  • Regel de verhuizing op tijd: hoe eerder u begint met de planning, hoe groter de kans dat de verhuizing probleemloos verloopt. Zorg dat u op tijd contact opneemt met de studenten verhuisservice, het liefst enkele weken of maanden van tevoren, om de planning door te nemen. De kans dat u goedkoper uit bent is dan groter.
  • Weet u niet welke studenten verhuisservice u wilt inhuren? Vraag dan offertes aan bij verschillende studenten verhuisservices. Door de offertes naast elkaar te leggen, kunt u zien welk bedrijf het beste bij uw budget past.
  • Pak zoveel mogelijk dozen alvast in: door alle dozen in te hebben gepakt voordat de studenten verhuisservice voor de deur staat, bespaart u zoveel mogelijk geld. U hoeft de studenten dan niet door te betalen voor klussen die u ook zelf had kunnen uitvoeren. Heeft u weinig tijd? Dan kunt u ook de studenten betalen dit van u over te nemen.