logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Verhuizing

Verhuizing

Een verhuizing kan veel tijd in beslag nemen. Al uw spullen moeten tenslotte worden ingepakt, van het ene naar het andere huis worden getransporteerd, en vervolgens weer worden uitgepakt. Als u wilt weten wat de totale kosten van de verhuizing zullen zijn, geven wij u een voorbeeld van gemiddelde prijzen. Aan de hand hiervan kunt u kiezen of u een verhuisbedrijf inhuurt. En of u nu tijdens de verhuizing het werk zelf doet of een professionele verhuizer inhuurt, het is altijd verstandig om van tevoren een planning te maken, zodat de verhuizing soepel en zonder problemen zal verlopen. Wij vertellen hier alles over de verhuizing.

Kosten verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u natuurlijk weten wat het kostenplaatje is van de totale verhuizing. Verhuisbedrijven verschillen in de tarieven die zij hanteren en daarnaast hangt de prijs ook af van uw situatie. Vragen om bij stil te staan zijn:

 • Gaat u veel spullen verhuizen?
 • Hoeveel keer moet een verhuiswagen op en neer rijden?
 • Wat is de afstand tussen het oude en nieuwe huis?
 • Hoeveel verhuizers zijn er nodig voor uw verhuizing?

Wij kunnen niet voor elke specifieke situatie de kosten geven, maar wij kunnen u wel een schatting bieden. Aan de hand van de schatting van de prijzen van een verhuizing krijgt u een goed beeld en kunt u zelf een inschatting maken. In dit tabel hebben we de gemiddelde kosten van een verhuizing op een rijtje gezet:

Verhuiswagen en verhuizerKosten verhuizen
1 verhuizer + kleine verhuiswagen65 euro per uur
1 verhuizer + grote verhuiswagen75 euro per uur
Kosten extra verhuizer35 euro per uur
Transport
Voorrijkosten60 euro
Rijtjeshuis / appartement900 euro
Vrijstaande woning / villa1000 euro
Overige
Verhuislift65 euro per uur
Verzekering70 euro

LET OPMaar let op, de bovenstaande tabel is slechts een schatting. Wij hebben de gemiddelde kosten berekend aan de hand van een groot aantal offertes en prijzen van verhuisbedrijven. De werkelijke kosten kunnen hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het verhuisbedrijf dat u inhuurt en de grootte van uw verhuizing.

De prijs van uw verhuizing kan door een aantal andere factoren worden beïnvloed. Wilt u bijvoorbeeld de piano mee laten verhuizen? Dit is een gespecialiseerde klus die meer kost, wat u moet meerekenen in de totale kosten van de verhuizing. En is de afstand tussen de huizen erg ver? Dan zal dit ook meespelen in de totale kosten van de verhuizing.

Alleen door offertes op te vragen komt u achter de werkelijke prijs van uw verhuizing.

Wist u dat: wij de offertes voor u op kunnen vragen? Zo bespaart u veel tijd en kunt u een verhuizer vinden met de scherpste prijs. Onderaan deze pagina vindt u meer over onze offerteservice.

Kosten verhuizing

Verhuistips voor een soepele verhuizing

Een verhuizing is een grote klus waar veel mensen tegenop zien. Wij willen de verhuizing makkelijker voor u maken, met een paar tips waarmee u niet alleen tijd maar ook kosten bespaart. Lees hier onze verhuistips:

 • 1. Plan de verhuizing
  De verhuizing kan alleen soepel verlopen wanneer u de verhuizing van begin tot eind plant. Maak van tevoren lijstjes met wat er moet gebeuren en zorg ervoor dat u voor de verhuisdag zoveel mogelijk heeft geregeld, zodat u die dag alleen nog maar de spullen hoeft te transporteren.
 • 2. Pak van tevoren in
  U wilt niet op de verhuisdag nog dozen in moeten pakken. Zorg er daarom voor dat alle dozen zijn ingepakt voor die tijd. Begin met het inpakken van de spullen die u niet nodig heeft, en pak als laatste de dozen in met spullen die u met regelmaat gebruikt. Als u alle dozen labelt, kun u gemakkelijk uw spullen terugvinden.
 • 3. Huur een verhuizer in
  Verhuizen kost veel tijd en daarbij kan er veel misgaan. Wilt u de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk laten verlopen? Dan raden wij uit om een verhuisbedrijf in te huren. Verhuizers zijn goed opgeleid en weten precies hoe ze uw spullen zo veilig mogelijk naar uw nieuwe huis moeten vervoeren.

Gespecialiseerde verhuizingen

Geen verhuizing is hetzelfde. De ene verhuizing kost veel werk, terwijl de andere verhuizing zo geregeld is. Maar wist u dat er ook veel verschillende soorten gespecialiseerde verhuizingen zijn? Mensen denken vaak alleen aan particuliere verhuizingen, maar er worden ook vele verschillende gespecialiseerde verhuizingen geboden. Wij vertellen u hier meer over, zodat u weet waarvoor u verhuizers kunt inhuren.

Verhuizing naar het buitenland:Gaat u naar het buitenland verhuizen? Dan raden wij aan om een verhuisbedrijf in te huren dat internationale verhuizingen organiseert. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in alles dat bij een verhuizing van het ene naar het andere land komt kijken, zoals het invullen van het juiste papierwerk en het vervoeren per zee of door de lucht. Ook hebben zij connecties met verhuizers in andere landen, die het werk daar kunnen overnemen.

Bedrijfsverhuizing:Gaat u met uw bedrijf verhuizen? Zoek dan naar een zakelijke verhuizer. Een zakelijke verhuizing moet zo snel en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd, zodat uw werknemers zo min mogelijk tijd verliezen. Een zakelijke verhuizer kan u helpen met het opstellen van een strakke planning.

Seniorenverhuizing:Voor oudere mensen kan een verhuizing een grote klus zijn. Daarom zijn er ook verhuizers die gespecialiseerd zijn in de seniorenverhuizing. Zij weten precies hoe ze oudere mensen het beste kunnen ondersteunen tijdens de verhuizing. Zij helpen zelfs de kleinste spullen in te pakken en helpen bij het schoonmaken van de woning.

Geen doorsnee verhuizing? Kies voor een gespecialiseerde verhuizer voor het beste resultaat.

Verhuizing

Besparen kosten verhuizing

Verhuizingen kunnen veel kosten. Daarom is het natuurlijk fijn om zoveel mogelijk te kunnen besparen, zodat u het geld dat u overhoudt kunt gebruiken voor het inrichten van uw nieuwe huis. Wij geven u tips om te besparen op uw verhuizing.

Gaat u zelf verhuizen? Dan lijkt u misschien geld te besparen, maar dan bent u niet verzekerd tegen onvoorzienbare situaties. Tijdens het verhuizen kunnen spullen kapot vallen of het huis beschadigd raken. Als u zelf gaat verhuizen zult u alsnog een speciale verzekering moeten afsluiten. Daarom is het soms verstandig om een verhuizer in te huren die al verzekerd is tegen ongevallen.

Wilt u een verhuisbedrijf inhuren? Dan kunt u van tevoren al zoveel mogelijk werk doen. Als u ervoor zorgt dat alle dozen al ingepakt zijn en klaar staan voor vertrek, hoeven de verhuizers minder werk te doen. En heeft u vrienden en familieleden die de verhuizers kunnen helpen tijdens de verhuisdag? Hoe minder uren de verhuizers maken, hoe meer geld u bespaart.

Denk goed na over de dag waarop u wilt verhuizen. U zou misschien denken dat een verhuizing altijd dezelfde prijs heeft, maar dit is niet waar. Vaak kosten verhuizingen in het weekend en in de avond meer. Daarnaast willen verhuisbedrijven graag gaten opvullen in hun agenda, dus als u kunt verhuizen op de dagen waarop zij nog plek over hebben, kunt u een betere deal sluiten.

Tot wel 40% besparen op uw verhuizing

Wilt u nog meer kosten besparen op uw verhuizing? Dat kan, door offertes op te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Want door de prijs van verschillende verhuizers te vergelijken, kunt u zien welke verhuizer de dienst biedt die u zoekt en het goedkoopst is.

Het opvragen van verschillende offertes met kosten bij verschillende verhuisbedrijven is een klus die veel tijd kost. Daarom vragen wij de offertes voor u op. Wij beschikken over een groot netwerk met verhuizers, waaronder verhuizers bij u in de buurt.

Zo werkt onze service:

 • U vult het aanvraagformulier op onze website in. Hierbij vertelt u ons waar u naar op zoek bent en in welke regio.
 • Vervolgens vragen wij gratis en vrijblijvend een aantal offertes op bij verhuisbedrijven bij u in de buurt.
 • Deze verhuisbedrijven sturen u per e-mail de offerte op. Deze vrijblijvende offertes kunt u vervolgens zelf met elkaar vergelijken.

Zo heeft u een goed overzicht van het aanbod en kunt u een keuze maken.

Door onze dienst bespaart u niet alleen tijd, maar ook op de totale kosten van uw verhuizing. Onze service is gratis en helpt u om de goedkoopste verhuizer te vinden.

Verhuizing