logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Verhuisbedrijf > Erkende verhuizers

Erkende verhuizers

Er zijn honderden verschillende verhuizers te vinden in Nederland, waaronder erkende verhuizers en overige verhuisbedrijven, passend bij elk budget en elke prijs. Het lijkt misschien aantrekkelijk om voor de goedkoopste verhuizer te kiezen, maar vaak zegt de prijs ook veel over de kwaliteit. Hoe kunt u dan weten welke verhuizer u kunt vertrouwen en welke niet? Kies voor erkende verhuizers en u bent zeker van een goede verhuizing waar u achteraf tevreden over zult zijn.

Wat is een erkende verhuizer?

Een erkende verhuizer heeft zich aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Ongeveer de helft van de verhuisbedrijven in Nederland zijn hierbij aangesloten en mogen zichzelf Erkende Verhuizers noemen. Het feit dat ze zijn aangesloten, garandeert dat ze voldoen aan bepaalde eisen die door de bracheorganisatie worden gesteld, waaronder dat ze meer dan twee jaar bestaan. Doordat ze regelmatig worden gecontroleerd, weet u zeker dat ze betrouwbaar zijn en veilig met uw spullen omgaan.

Erkende verhuizer

Kosten erkende verhuizer

Bent u van plan een erkende verhuizer in te huren? Bent u benieuwd naar de kosten van een erkende verhuizer ten opzichte van een niet-erkende verhuizer?

Door middel van het opvragen van offertes, komt u erachter wat de prijzen van erkende verhuizers zijn. Maar om u tijd te besparen, hebben wij al een groot aantal offertes opgevraagd bij erkende verhuizers. Op basis van de prijzen op deze offertes, hebben wij de gemiddelde prijzen van erkende verhuizers berekend.

Tevens kunt u hier uitgebreide informatie vinden over de tarieven die een erkende verhuizer berekent.

Waarom kiezen voor erkende verhuizers?

Met erkende verhuizers bent u over het algemeen net iets duurder uit dan met niet-erkende verhuizers. Het inhuren van een erkende verhuizer heeft echter een aantal voordelen:

  1. Kwaliteit staat voorop: u weet zeker dat de verhuizer aan de kwaliteitseisen van de bracheorganisatie voldoet.
  2. Het personeel heeft voldoende ervaring: bij erkende verhuizers weet u zeker dat het personeel goed opgeleid is en met grote zorg met uw spullen omgaat.
  3. De algemene voorwaarden zijn helder: u hoeft niet bang te zijn voor onvoorziene kosten en u weet precies wat u kunt verwachten.
  4. Advies bij geschillen: mocht er iets gebeuren waardoor u onenigheid krijgt met het verhuisbedrijf, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie van de brancheorganisatie.
  5. Uw spullen zijn verzekerd tijdens de verhuizing: uw spullen zijn tot wel € 100.000 verzekerd tijdens het verhuizen.
  6. Verhuisgarantie: wanneer het bedrijf failliet zou gaan, dan neemt een andere erkende verhuizer uw verhuizing over voor de overeengekomen prijs.

Er is geen garantie dat niet-erkende verhuizers niet net zo goed kunnen zijn als erkende verhuizers. Maar het inhuren van een erkende verhuizer geeft u wel meer zekerheid, zodat u zich geen extra zorgen hoeft te maken tijdens de verhuizing. Erkende verhuizers kosten vaak net even meer, maar deze kosten kunt u terugverdienen door verhuizers met elkaar te vergelijken. Door offertes van verschillende erkende verhuizers te ontvangen, heeft u snel een overzicht van de prijzen en diensten van de beste verhuizers bij u in de buurt.

Erkende verhuizers

Offertes vergelijken

Wilt u de meest voordelige erkende verhuizer vinden die uw verhuizing efficient en goed kan uitvoeren? Dan raden wij aan om offertes op te vragen bij verschillende erkende verhuizers. Want alleen door de prijs te weten die verschillende verhuizers voor uw verhuizing rekenen, kunt u een vergelijking maken en kiezen voor het bedrijf dat de scherpste prijs biedt.

Wilt u uzelf veel tijd besparen? Dan kunt u ons de offertes voor u op laten vragen. Wij hebben een groot netwerk met erkende verhuizers, waaronder lokale verhuizers bij u in de buurt. Onze service is simpel:

  1. U vult het offerteaanvraag formulier in op onze website en vertelt ons meer over uw verhuizing.
  2. Wij zetten uw aanvraag vervolgens gratis en vrijblijvend uit bij verschillende erkende verhuizers.
  3. Binnen een paar dagen ontvangt u van twee of meer erkende verhuizers offertes. Deze offertes zijn geheel vrijblijvend.

Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. Want aan de hand van de verschillende offertes met verschillende prijzen, kunt u zelf kiezen welke erkende verhuizer u inhuurt. U kiest het tarief dat het beste aansluit bij uw budget.

Door offertes te vergelijken via onze service bespaart u tijd en geld. Laat ons weten waar u naar zoekt, en wij vinden een erkende verhuizer die bij uw klus past.