logo
verhuisbedrijf achtergrond

De Verhuisbroeders

Home > Flevoland > Almere > De Verhuisbroeders

De Verhuisbroeders

Zilveren Medaillepad 23, Almere
Tel: 0655348969

Extra informatie

Welkom bij De Verhuisbroeders

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u hulp nodig? Dan bent u bij De Verhuisbroeders aan het juiste adres. Wij verhuizen u zorgeloos op een voor u zo aangenaam mogelijke manier.

Als u binnenkort verhuist heeft u waarschijnlijk een drukke periode voor de boeg. Maak daarom gebruik van onze service om u zorgeloos te verhuizen in een door u gekozen tempo. Een verhuizing verloopt namelijk wel eens anders dan gepland en dat is niet altijd leuk. De Verhuisbroeders staan voor, tijdens en na uw verhuizing graag voor u klaar om u de juiste ondersteuning te geven met onze kennis en ervaring.

De Verhuisbroeders zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Onze verhuisservice is geheel op maat tegen zeer voordelige tarieven zonder verlies aan kwaliteit. Wij zijn vakkundige ervaren verhuizers en dragen de juiste zorg voor het verhuizen van uw spullen. Bovendien werken wij met moderne verhuismiddelen en materialen en is uw inboedel tijdens de verhuizing optimaal verzekerd.

Wij kunnen uw verhuizing volledig voor u uit handen nemen maar u kunt ons ook alleen voor specifieke onderdelen van uw verhuizing inzetten. Wat u niet kunt of waar u geen tijd voor heeft doen De Verhuisbroeders voor u. Natuurlijk kunt u zelf meehelpen zodat u bespaart op de verhuiskosten. Zo zorgen wij voor de meest optimale verhuizing zodat u met een tevreden gevoel van uw nieuwe woning of bedrijfspand kunt gaan genieten.

De Verhuisbroeders,
Uw verhuizing, onze zorg!

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang