logo
verhuisbedrijf achtergrond

Van Hecke Verhuizingen Service en Advies

Home > Flevoland > Almere > Van Hecke Verhuizingen Service en Advies

Van Hecke Verhuizingen Service en Advies

Loogkruidstraat 8, Almere
Tel: 036-5336090

Extra informatie

Werk alsof het van jezelf is”

Dat is het motto van
Van Hecke Verhuizingen Service en Advies uit Almere.
Van antiek tot modern, al uw bezittingen worden door ons met dezelfde goede zorg behandeld. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant, immers uw wensen en eisen staan centraal bij de verhuizing.

Voor u is verhuizen waarschijnlijk geen alledaagse gebeurtenis, voor de gediplomeerde en ervaren vakmensen van van Hecke verhuizingen is het dagelijks werk dat met veel plezier wordt gedaan. We nemen voor u alle zorg uit handen en regelen de verhuizing van A-Z, inclusief parkeervergunning. Onze flexibele instelling, deskundigheid en jarenlange ervaring hebben ons een betrouwbare reputatie bezorgd bij een vaste klantenkring van zowel particulieren als bedrijven en instelingen.

Kortom: zorgeloos verhuizen met dé vakkundige verhuizer van Amsterdam.

Bedrijfsgegevens

Van Hecke Verhuizingen Service en Advies is actief sinds 21 mei 2010 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin Van Hecke Verhuizingen Service en Advies valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuizingen, service en advies. Bedrijfsorganisatie adviseur. Schilder- en behangwerkzaamheden

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang