logo
verhuisbedrijf achtergrond

Derksen verhuizers

Home > Gelderland > Arnhem > Derksen verhuizers

Derksen verhuizers

De Overmaat 39, Arnhem
Tel: 026-3230320

Extra informatie

Verhuizen kan zorgeloos. U wilt dat er uiterst voorzichtig met uw dierbare spullen wordt omgegaan en U wilt dat het door een professioneel erkende verhuizer gebeurt. Waarschijnlijk kijkt u er erg tegenop, wat begrijpelijk is want u verhuist niet elke dag.

Derksen verhuizers uit Arnhem doet dat wel ! Al meer dan 110 jaar. Wij beschikken over professioneel opgeleide verhuizers en over alle materialen die daarbij horen. Derksen beschikt over ISO 9001 FIDI FAIM en VCA keurmerken. Dat zijn strenge keurmerken die kenbaar maken dat wij de oplossing zijn voor uw probleem.

Wij beschikken over alle materialen die nodig zijn om professioneel te verhuizen, of dit nu een grote of kleine verhuizing is. Wij verpakken kwetsbare stukken met zorg en op maat. Van huis naar huis of direct naar onze opslag.

Wij scoren op ons klanttevredenheidsonderzoek gemiddeld een 8 of hoger.
Reageer via offerteaanvraag of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende offerte.
Wij zijn u graag van dienst.

Diensten

  • Opslag
  • Verkoop
  • Vervoer
  • Verhuizen

Video

Bedrijfsgegevens

Derksen verhuizers is een bedrijf dat gevestigd is aan De Overmaat 39 in de plaats Arnhem. Het bedrijf is 116 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 17 personen werkzaam bij Derksen verhuizers. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang