logo
verhuisbedrijf achtergrond

Seniorverhuizer

Home > Gelderland > Arnhem > Seniorverhuizer

Seniorverhuizer

Vlamoven 34, Arnhem
Tel: 026-7024260

Extra informatie

De verhuisdienst die maatwerk levert heet senioren verhuisservice.

Tijdens deze dienst maken we gebruik van een verhuisdirigent die u alle administratieve rompslomp uit handen neemt en u op weg helpt met de werkzaamheden die stapsgewijs getroffen moeten worden. Wij onderscheiden ons in het contact met de klant door te investeren in de relatie. Wij komen de klant tegemoet waar mogelijk en leveren maatwerk, elke klant is namelijk uniek. Wij zijn actief in de gemeente: Arnhem, Ede, Renkum, Rheden, Wageningen en Westervoort.

Inventariseren

Wij inventariseren de oude woning en bekijken de mogelijkheden.

Wij bespreken de mogelijkheden en maken een gepaste offerte. Door de ervaring van onze verhuizers heeft u een geslaagde verhuizing met weinig stress.

Wanneer u tijdelijke opslag zoekt kunnen wij uw inboedel tijdelijk opslaan.

Wij beschikken over de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan in uw eigen garagebox die 7 dagen in de week bereikbaar is.

Oplevering

De oplevering van een woning is vaak binnen een kort tijdsbestek.

Senior Verhuizer levert uw woning bezemschoon op. Na deze zogenaamde “oplevering woning” is de oude woning klaar voor oplevering aan de verhuurder of klaar voor de verkoop.

Verhuizers van Senior Verhuizer zijn specialisten.

Dit bedrijf is ontstaan vanuit een probleem herkenning en de passie voor verhuizen.

Reguliere verhuisbedrijven houden nog onvoldoende rekening met de specifieke wensen en behoeften die een senioren verhuizing vraagt.

Wij hebben onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van senioren op het gebied van verhuizen en hebben kunnen concluderen dat er nog een hoop valt te verbeteren, als het gaat om dienstverlening.

Idee

Het idee om een onderneming op te starten die zich specialiseert in het verhuizen van senioren kwam voort uit de werkervaring van Maarten Steffen, eigenaar van Senior Verhuizer. Maarten heeft al méér dan 10 jaar ervaring opgedaan in de verhuisbranche bij 2 grote verhuisbedrijven in de regio Arnhem. Hij heeft daarnaast de opleiding (small business en retail) voor ondernemerschap aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Hij ervoer een ontevreden gevoel wanneer hij een senioren verhuizing voor een regulier verhuisbedrijf deed en heeft als afstudeeropdracht, onderzoek gedaan naar de wensen en behoeften van senioren op het gebied van verhuizen. De verhuizingen van senioren zijn voor de reguliere verhuisbedrijven slechts nevenactiviteiten

Probleem

Vaak verhuizen senioren naar een kleinere woning en nemen dan teveel spullen mee (senioren hebben vaak veel emotionele waarde bij bepaalde spullen). Daarom werden senioren vaak in een doolhof vol dozen achtergelaten, die soms voor de deur of in een leeg kamertje werden opgestapeld. Iemand op leeftijd achterlaten in een doolhof van dozen geeft een slecht gevoel. Daarnaast moeten de televisie, schilderijen, een klok en de geluidsapparatuur weer worden aangesloten voordat iemand zich compleet thuis voelt.

Oplossing

Hieruit is het idee ontstaan om een verhuisbedrijf te starten die zich specifiek op de wensen en behoeften van senioren richt. Dat betekend meer zorg, een rustigere aanpak en extra diensten in vergelijking tot een regulier verhuisbedrijf.

Een deel van de doelgroep Senioren verhuisd niet vrijwillig. Dat kan psychologische problemen veroorzaken. Wanneer een verhuizing niet bewust is meegemaakt heeft een senior daar veel last van. Het gevoel dat de senior niet zelf heeft kunnen bepalen wat er mee gaat en waar afscheid van zal moeten worden genomen kan tot een gevoel van spijt en het niet serieus genomen voelen. Het is daarom erg belangrijk dat de senior wordt betrokken in het proces en het verhuisproces bewust wordt verwerkt zodat er een hoofdstuk afgesloten kan worden. Senior Verhuizer speelt hier op in door aandacht te besteden aan deze gedwongen verhuizingen.

We doen dit door de senior zo veel mogelijk in het verhuisproces te betrekken. Enkele andere voorbeelden van de extra zorg die Senior Verhuizer besteedt aan de verhuizende senior zijn: foto’s maken van de verhuizing, zodat wanneer de senior zijn nieuwe woning betrekt er een tastbare visuele herinnering bestaat aan de verhuizing, waardoor het verhuisproces psychisch beter verwerkt kan worden. Ook bijvoorbeeld een stekje meenemen van een geliefde struik, boom of plant uit de achtertuin, kan senioren helpen het verlies te verzachten van hun oude woonomgeving en de herinnering levend te houden, waardoor het verhuisproces beter wordt verwerkt.

Senior Verhuizer heeft verstand van de doelgroep en heeft zich in de wensen en behoeften van de doelgroep verdiept. Senior Verhuizer doet meer dan alleen de verhuizing. Het kan de verhuizing van een consument van A tot Z regelen. Door samenwerkingsverbanden met stoffeerders, schilders en aannemers bezorgt Senior Verhuizer de consument een verhuizing van hoogstaande kwaliteit. Zij sluiten apparatuur weer aan, sluiten lampen aan, hangen de gordijnen op en stellen de televisie af.

Senior Verhuizer doet er alles aan om een senior met een tevreden gevoel in een nieuwe woonomgeving achter te laten. Als het moet maken wij zelfs het bed weer op. “Wij ontzorgen compleet!”

Senior Verhuizer staat voor:
 • Méér diensten dan reguliere verhuisbedrijven
 • Optimale bescherming van uw inboedel
 • Persoonlijk
 • Flexibel
 • Zorgvuldig
 • Compleet ontzorgen

Diensten

 • Seniorenverhuizing
 • Oplevering woning
 • Huis leegruimen na overlijden
 • Opslag Inboedel
 • Wasmachine verhuizen

Video

Bedrijfsgegevens

Seniorverhuizer is actief sinds 14 maart 2012 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 7490. Deze code staat voor "Overige specialistische zakelijke dienstverlening". De sector waarin Seniorverhuizer valt is Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de rechtsvorm is een vennootschap onder firma. De activiteiten worden omschreven als: Allround verhuisbedrijf, woningontruiming, inboedelopslag, in en verkoop, klussen in de woning. Senioren verhuisbedrijf. Senioren verhuisservice. In- en verhuur personeel, in- en verhuur bedrijfswagens.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang