logo
verhuisbedrijf achtergrond

Verhuizen Rondom Arnhem

Home > Gelderland > Arnhem > Verhuizen Rondom Arnhem

Verhuizen Rondom Arnhem

Onderlangs 116, Arnhem
Tel: 026-20 22 990

Extra informatie

Goedkoop verhuizen Arnhem en omstreken
Verhuisbedrijf Arnhem en omstreken

Het voordeligste verhuisbedrijf van Arnhem en omgeving biedt u alle service die u mag verwachten van een vakbekwaam en verantwoord verhuisbedrijf, maar wel tegen een verrassend laag tarief. Met onze jarenlange verhuis ervaring weten wij precies waar we op moeten letten als verhuisbedrijf. Hiervoor hebben wij ook een team van professionele verhuizers in dienst. De professionele verhuizers van Verhuisbedrijf Arnhem zijn vakbekwaam en zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

Wij voeren verhuizingen uit voor particulieren maar doen ook complete verhuizingen van bijvoorbeeld kantoren. Verhuizen Rondom Arnhem is graag zo duidelijk mogelijk naar onze klanten, ook met de tarieven. Daarom zijn de tarieven duidelijk gemaakt op deze pagina.

Verhuisverzekering

Tijdens de verhuizing in Arnhem zullen wij uiteraard zeer voorzichtig met uw spullen omgaan, maar een ongelukje kan altijd gebeuren. Om deze reden zijn wij verzekerd. Voor meer informatie hierover neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

De extra's van onze verhuisservice kort opgesomd:
  • Verhuisadvies
  • Opname vooraf voor een vlekkeloze verhuizing
  • Vakbekwame verhuizers
  • Gratis verhuisdozen
  • Verhuisverzekering incl.
  • All-in verhuisoffertes
  • Alle zekerheid van een vakbekwaam en verantwoord verhuisbedrijf

Video

Bedrijfsgegevens

Verhuizen Rondom Arnhem is een bedrijf dat gevestigd is aan Onderlangs 116 in de plaats Arnhem. Het bedrijf is 17 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang