logo
verhuisbedrijf achtergrond

Vlugo verhuizers

Home > Noord-Brabant > 's-Hertogenbosch > Vlugo verhuizers

Vlugo verhuizers

Graaf van Solmsweg 48/T, 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6313000

Extra informatie

Als familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring is Vlugo verhuizers uit Den Bosch een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening. De nieuwste tak binnen ons bedrijf is Facility warehousing. Halverwege 2010 zijn we verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand op industrieterrein De Rietvelden in Den Bosch, met maar liefst 33.000 m³ opslagruimte. We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Altijd met hetzelfde doel: tevreden klanten. En dat lukt. Omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

Vakkundig, betrouwbaar, zorgvuldig en betrokken. Vier kernwoorden die Vlugo verhuizers typeren. Het betekent dat we doen wat we beloven en onze afspraken consequent nakomen. En dat we uw eigendommen met de grootste zorg behandelen.

Vlugo verhuizers uit Den Bosch is aangesloten bij Mondial Movers, het grootste samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland. In 2008 is Vlugo door Mondial Movers uitgeroepen tot het beste verhuisbedrijf van het jaar.

Diensten

  • Internationale verhuizing
  • Montage
  • Opslag
  • Uitpakken
  • Verkoop
  • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:20
Actief sinds:09 januari 1975
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:4942 (Verhuisvervoer)
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000017151031
Omschrijving:Het uitoefenen van een verhuisbedrijf en transportbedrijf, inclusief het verrichten van op- en overslag; groothandel in papier en karton

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang