logo
verhuisbedrijf achtergrond

Mondial Veldhoen Verhuizingen

Home > Overijssel > Deventer > Mondial Veldhoen Verhuizingen

Mondial Veldhoen Verhuizingen

Emdenstraat 7, Deventer
Tel: 0570 217 002

Extra informatie

Veldhoen Verhuizingen te Deventer

Een verhuizing is een ingrijpende aangelegenheid waarbij u veel aan uw hoofd heeft. Dan is het prettig om samen te werken met een verhuisbedrijf dat u de nodige zaken uit handen kan nemen. Uiteraard wilt u ook dat uw spullen veilig en betrouwbaar verhuisd worden.

Voordeliger dan u denkt Veel mensen denken dat verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf per definitie een dure aangelegenheid is. Veldhoen Verhuizingen uit Deventer bewijst al jaren dat het tegendeel waar is!

Voor particulieren én bedrijven Wij beschikken over de mensen en middelen om elke verhuizing klein of groot, ver weg of dichtbij snel en voordelig voor u te verzorgen.

Wij bieden een complete verhuisservice voor een verhuizing op maat.
Wijn zijn gevestigd in Deventer.

Diensten

  • Particulier verhuizen
  • Internationale verhuizingen
  • Zakelijk verhuizen
  • Bedrijfsverhuizing
  • Interne bedrijfsverhuizingen
  • Kantoorverhuizing

Bedrijfsgegevens

Mondial Veldhoen Verhuizingen staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Mondial Veldhoen Verhuizingen omschrijft zichzelf als nationale en internationale verhuizingen, meubel-logistiek, op- en overslag. Groothandel in papier en karton. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Nout Verhuizingen B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang