logo
verhuisbedrijf achtergrond

Cheeta verhuizingen

Home > Overijssel > Enschede > Cheeta verhuizingen

Cheeta verhuizingen

A: Braamlanden 149, Enschede
Tel: 06 82686261

Extra informatie

Cheeta Verhuizingen: snel en deskundig

Cheeta Verhuizingen is een jong bedrijf gevestigd in Enschede. Wij verzorgen verhuizingen zoals het hoort. Deskundig, vriendelijk en precies wanneer jij het nodig hebt. Door onze focus op kwaliteit leveren we keer op keer efficiënt werk. Dankzij onze ervaring mag u erop rekenen dat uw verhuizing goed geregeld wordt.

Verhuizen in Enschede

Gaat u verhuizen naar Enschede en omgeving? Of staat er een verhuizing binnen de stad op de planning? Dan wilt u natuurlijk het liefst een lokale verhuisservice inschakelen. Wel zo makkelijk en voordelig. Bij Cheeta Verhuizingen zijn wij bekend in Enschede en de vele verschillende woonvormen die de stad met zich meebrengt. Maar ook verhuizingen buiten deze regio handelen wij vakkundig voor u af.

Slim en efficiënt verhuizen

Bij Cheeta Verhuizingen ga wij altijd voor een slimme en efficiënte verhuizing. Verhuizen is namelijk al stressvol genoeg. Daarom kunt u bij ons terecht voor volledige verhuizing van A tot Z. Zo kunnen wij naast het transport van uw inboedel ook het inpakken uit handen nemen. Dit doen wij met de grootste zorg voor al uw dierbare bezittingen. Daarnaast werken wij altijd met een uitgewerkt verhuisplan zodat ieder onderdeel van de verhuizing zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld.

Meer weten over Cheeta Verhuizingen? Of zoekt u een verhuisservice voor uw toekomstige verhuizing? Neem dan contact met ons op! Bel naar +31682686261 of stuur ons een e-mail via info@cheetaverhuizingen.nl. We kijken graag met u mee naar de mogelijkhede

Diensten

  • Particuliere verhuizingen
  • Senioren verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Bezemschoon opleveren
  • Handyman werkzaamheden
  • Last minute verhuizingen
  • Containers laden en lossen

Video

Bedrijfsgegevens

Cheeta verhuizingen staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. . De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Cheetaverhuizingen

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang