logo
verhuisbedrijf achtergrond

Grijpma Verhuizingen

Home > Overijssel > Enschede > Grijpma Verhuizingen

Grijpma Verhuizingen

Transportcentrum 13, Enschede
Tel: 053 4849000

Extra informatie

Al meer dan 100 jaar Grijpma

In 2018 hebben hebben we ons 100-jarig jubileum gevierd. Dat zegt wel iets over onze ervaring en betrouwbaarheid. Grijpma is gebaseerd op Twentse tradities. Denk aan het ‘noaberschap’, waarbij we als goede ‘buur’ elkaar graag helpen. Ook de nuchtere houding en de no-nonsens mentaliteit zijn kenmerkend voor ons verhuisbedrijf. U zult ervaren dat we uw opdracht weloverwogen aanpakken en efficiënt uitvoeren voor het beste resultaat.

Grijpma: uw verhuizing goed geregeld!

Kwaliteit

Grijpma Verhuizingen gaat altijd voor kwaliteit
Met Grijpma kunt u rekenen op proactieve, professionele en gemotiveerde vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten voor een perfecte verhuizing. Onze verhuizers hebben plezier in hun werk, zijn servicegericht en werken snel en netjes. Wij dragen dit uit met de certificering ‘Erkende Verhuizer’.

Certificaten & lidmaatschappen

Hieronder een overzicht van onze certificaten en lidmaatschappen (incl. betekenis):

Erkend Verhuizer (Brancheorganisatie voor verhuizers)
Erkende Verhuizers zijn verhuisbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van branchekeurmerk Erkende Verhuizers op het gebied van kwaliteit, goede consumentenvoorwaarden, veiligheid en milieu. Erkende Verhuizers bieden belangrijke waarborgen: vakbekwaam personeel, een goede verzekering van uw inboedel, toegang tot de onafhankelijke stichting Geschillencommissie, algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn overeengekomen (AVVV/AVBV), naleving van de cao en Arboregels voor verhuizers. En verder belangrijke garanties door (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers: verhuis-, aanbetalings- en nakomingsgarantie.
Uw verhuizing goed verzekerd

Grijpma Verhuizingen verhuist uw kostbare inboedel met de grootste zorg. Als extra zekerheid wordt uw verhuizing uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Wij sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies.

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:11
Actief sinds:27 december 2012
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:4942 (Verhuisvervoer)
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000026292823
Omschrijving:De uitoefening van het verhuis-, expeditie-, transport- en verpakkingsbedrijf, alsmede opslag van goederen en het beheren van archieven.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang