logo
verhuisbedrijf achtergrond

Mebius verhuizingen

Home > Overijssel > Enschede > Mebius verhuizingen

Mebius verhuizingen

De Reulver 76, Enschede
Tel: 053 - 477 55 05

Extra informatie

Verhuizingen

Hoe vaak verhuizen mensen en bedrijven? Hooguit een paar keer, zult u zeggen. En u heeft gelijk. De meeste mensen zijn er dan ook niet echt bedreven in. Geen schande natuurlijk. Want men is er niet voor opgeleid en men overziet niet alle problemen die erbij kunnen optreden. Als gevolg hiervan komt het bij een zelf geregelde verhuizing nogal eens voor dat er dingen zoek raken, beschadigen of zelfs sneuvelen. En als de klap op de vuurpijl blijkt achteraf dat u helemaal niet zo goedkoop uit was.

Kortom wat er mis kan gaan, gaat meestal ook goed mis.

Genoeg reden om te kiezen voor de vakman. En u hoeft het, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, om de kosten niet echt te laten. Die zijn d.m.v. een prijsopgaaf veelal vooraf bekend en wegen zeker op tegen het vele ongemak. Daarom: aan een erkende verhuizer vertilt u zich niet en het pakt altijd goed uit!

Bedrijfsgegevens

Mebius verhuizingen is actief sinds 1 januari 1900 en heeft momenteel 10 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Mebius verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Verhuis-, opslag- en transportbedrijf

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang