logo
verhuisbedrijf achtergrond

Veld Verhuisservice

Home > Overijssel > Enschede > Veld Verhuisservice

Veld Verhuisservice

Minkmaatstraat 258, Enschede
Tel: 06 45 61 83 22

Extra informatie

Bent u op zoek naar een professioneel en betaalbaar Verhuisbedrijf. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wenst u een vrijblijvende prijsopgave of meer informatie te ontvangen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op!

Zakelijke verhuizing

Een bedrijfsverhuizing vergt speciale aandacht. Het betekent vaak een onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden en wij begrijpen dat deze onderbreking zo kort mogelijk moet zijn. Ook is het belangrijk dat uw personeel zo min mogelijk last heeft van de verhuizing en u op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Particulier verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. Het is een spannende periode in uw leven waarbij u aan veel zaken moet denken. Het verhuizen van uw eigendommen neemt Veld Verhuisservice u graag uit handen. Op een vakkundige en vlotte wijze verhuizen wij uw inboedel van uw oude naar uw nieuwe woning. Indien nodig slaan wij uw inboedel op.

Ontruimen

Het ontruimen van een woning kost veel inspanning en tijd. Wanneer u zelf niet in staat bent om de ontruiming uit te voeren, regelen wij dit voor u. Op discrete wijze ontruimen wij de woning, leveren deze schoon op en indien nodig verrichten wij herstelwerkzaamheden in huis of tuin.

Klussen

Veld Verhuisservice kan u voor, tijdens en na uw verhuizing ook helpen met allerlei andere klussen.
Denk hierbij aan in- en uitpakken, de- en monteren van kasten, bedden, bureaus, tafels, lampen, rails, planken en spiegels, verwijderen van materialen, etc.

Diensten

  • Zakelijk verhuizen
  • Particulier verhuizen
  • Ontruimen
  • Klussen

Bedrijfsgegevens

Veld Verhuisservice is een bedrijf dat gevestigd is aan Minkmaatstraat 258 in de plaats Enschede. Het bedrijf is 8 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang