logo
verhuisbedrijf achtergrond

Van Hoek Verhuizingen B.V.

Home > Groningen (prov) > Groningen > Van Hoek Verhuizingen B.V.

Van Hoek Verhuizingen B.V.

Emdenweg 2, Groningen
Tel: 050 5422666

Extra informatie

Professioneel en flexibel

Al weer 80 jaar geleden begon de heer Klaas van Hoek in Groningen als bodedienst. Na de Tweede Wereldoorlog richtte ze haar focus op verhuizen. Door de tijd heen ontwikkelde zij zich als een professioneel en flexibel all-round verhuisbedrijf.

Unieke Totaal Service

De organisatie van UTS Van Hoek verhuizingen uit Groningen is er op ingericht om kwalitatief zeer hoogstaande dienstverlening te faciliteren op diverse specialismen. De peilers bestaan uit particuliere verhuizingen in binnen en buitenland, opslag van inboedels en archieven en projectverhuizingen. Ook bieden wij Unieke Totaal Service voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Ontzorgen krijgt met dit brede dienstenpakket echt inhoud en naast verhuizen kunnen ook alle zaken rondom de verhuizing georganiseerd worden.

Projectverhuizingen

UTS Van Hoek verhuizingen uit Groningen is expert op het gebied van kantoor- en projectverhuizingen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat voldoet aan alle criteria die nodig zijn om uw bedrijfcontinuïteit te garanderen.

Diensten

  • Advies
  • Internationale verhuizing
  • Opslag
  • Verhuur
  • Verkoop
  • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens

Van Hoek Verhuizingen B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Emdenweg 2 in de plaats Groningen. Het bedrijf is 62 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 18 personen werkzaam bij Van Hoek Verhuizingen B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang