logo
verhuisbedrijf achtergrond

Ab Faas verhuizers

Home > Noord-Holland > Hilversum > Ab Faas verhuizers

Ab Faas verhuizers

Lage Naarderweg 36B, Hilversum
Tel: 035-5338257

Extra informatie

Ab Faas verhuizingen

Wij willen u graag kennis laten maken met onze speciale mogelijkheden en diensten voor verhuizingen, woningontruiming en/of opslag. Wij verzorgen verhuizingen voor bedrijven, particulieren, én hebben speciale aandacht voor senioren. Wij bieden hen een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van een verhuizing naar een zorgcentrum.

De reden dat wij, onder andere, speciale aandacht voor senioren hebben is simpel: wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring opgedaan in de zorgsector en weten dus als geen ander hoe we uw waardevolle spullen op een verantwoorde manier over kunnen brengen naar uw nieuwe adres. Aangezien wij van mening zijn dat verhuizen meer betekent dan ‘het verplaatsen van een paar dozen’ doen wij dit met grote zorgvuldigheid.

Service en kwaliteit

Verhuizen is emotie en vereist een nauwkeurige aanpak met zorg en aandacht. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Ab Faas heeft een facilitaire achtergrond en ruim 25 jaar ervaring in de dienstverlening en zorgsector. Acht jaar geleden is Ab Faas zijn verhuisbedrijf gestart. Het persoonlijke contact met mensen, het verhuizen zelf en vooral de sociale kant van het vak spreken Ab Faas en zijn medewerkers erg aan.

Onze diensten:
  • Verhuizen
  • Woningontruiming (‘bezemschoon opleveren van huur- en/of koopwoning)
  • (Inboedel)opslag
  • Transport
Ons bedrijf is dé specialist voor uw verhuizing en dat bewijzen wij door onze aanpak en mogelijkheden. Tevens geldt bij ons ‘afspraak is afspraak’, zwart op wit vastgelegd.

Het is mogelijk om uw hele verhuizing door ons te laten verzorgen, inclusief alle denkbare werkzaamheden die bij u opkomen, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Voor senioren die gaan verhuizen naar zorgcentrum, bieden wij een vertrouwde, helpende hand bij de praktische afwikkeling van deze verhuizing naar een zorgcentrum.
Ook bieden wij een oplossing indien een bewoner is komen te overlijden en de woning vrijgemaakt moet worden (woningontruiming / bezemschoon opleveren).
Nadat we samen met u uw verhuizing hebben doorgenomen ontvangt u van ons een vrijblijvende, gespecificeerde offerte.

Onze service

Een verhuizing is vaak een emotionele gebeurtenis en ook daar houden wij uiteraard rekening mee. Onze service is het weer huiselijk maken van uw nieuwe woning. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: het aansluiten van uw televisie, het weer gebruiksklaar maken van uw wasmachine en eventueel de wasdroger, etc. zodat u na de verhuizing al meteen de draad weer kunt oppakken.

Wij heben ook een handy-man die u kunt inzetten voor werkzaamheden zoals het:
  • Vooraf schilderen van kozijnen, muren en plafonds
  • Ophangen van uw schilderijen en of lampen
In overleg zijn alle wensen mogelijk.

Diensten

  • verhuizingen
  • woningontruiming
  • opslag

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:27 januari 2010
Rechtsvorm:Eenmanszaak
SBI-code:4942 (Verhuisvervoer)
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000011920483
Omschrijving:Verhuizing van inboedel. Senioren verhuizing. Woningontruiming. Project verhuizing.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang