logo
verhuisbedrijf achtergrond

DGO Express BV

Home > Drenthe > Hoogeveen > DGO Express BV

DGO Express BV

de Stroom 6-8/Logistiek Centrum A 28, Hoogeveen
Tel: 0528 - 227800

Extra informatie

DGO Express B.V. verhuisbedrijf uit Hoogeveen is een logistieke dienstverlener in het noorden van het land. Met ruim 80 voertuigen en 130 deskundige medewerkers zijn wij gespecialiseerd in fijnmazige 24-uurs distributie binnen Nederland, België en Luxemburg. Ons logistieke centrum is gevestigd in Hoogeveen aan de A28, waar wij de beschikking hebben over ruim 8000 m² crossdocking.

Al sinds de oprichting van het bedrijf, ruim 70 jaar geleden, heeft DGO Express B.V. verhuisbedrijf naam gemaakt als zeer dynamische en betrouwbare logistieke partner. Onze belangrijkste kracht is dat wij goed luisteren naar onze klanten en met de informatie ook daadwerkelijk het bedrijf optimaliseren, getuige onze ISO 9001 certificering.

De lijnen naar de klant zijn zo kort mogelijk. Klanten hebben hun eigen contactpersoon. Bovendien is er een speciale afdeling waar nieuwe klanten en klanten met speciale wensen terechtkomen. Hierdoor wordt extra en rechtstreeks aandacht besteed aan de vormen van vervoer die iets minder routinematig zijn.

Kortom, geen bedrijf zal bij ons tussen wal en schip belanden. Wij zijn 24 uur per dag geopend en onderweg voor u.

Video

Bedrijfsgegevens

DGO Express BV staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. . Het bedrijf is ruim 75 jaar geleden opgericht.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang