logo
verhuisbedrijf achtergrond

De Kleine Verhuizer

Home > Noord-Holland > IJmuiden > De Kleine Verhuizer

De Kleine Verhuizer

Ampèrestraat 9, IJmuiden
Tel: 0255 537532

Extra informatie

Verhuisservice De Kleine Verhuizer te Ijmuiden: ook voor grote verhuizingen

Verhuisservice De Kleine Verhuizer in Ijmuiden verhuist al sinds 1996 van alles: kleine en grote verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, studentenverhuizing, spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen. Daarnaast voeren wij ontruimingen uit waarbij we de ruimte veegschoon opleveren en kunnen wij uw spullen opslaan. Wij hebben een onbegrensde hoeveelheid opslagruimte waar u opslagruimte al vanaf vijf kubieke meter kunt huren.

Verhuisservice De Kleine Verhuizer in Ijmuiden kenmerkt zich door een zorgeloze afhandeling van uw verhuizing voor een scherpe prijs, maar vooral door onze flexibiliteit zowel qua omvang als in tijd. Wij verhuizen één meubelstuk tot hele kantoorpanden of woningen, in het weekend of doordeweeks, met spoed of op het door u gewenste tijdstip.

Inmiddels een grote, maar wel een betrokken en flexibele verhuizer

In 1996 startte George Bart – voormalig eigenaar van tweedehands meubelzaak het Waterlooplein in IJmuiden – met een toentertijd unieke verhuisservice: het transport van één of enkele meubelstukken door middel van een bestelauto. In 1998 werd zijn zoon Sige Bart ook actief in het bedrijf. De samenwerking tussen vader en zoon en de unieke formule bleek succesvol. Terwijl de vraag naar Kleine Verhuizingen bleef stijgen, investeerden ze ook in de mogelijkheid om volledige verhuizingen te leveren. In 2000 kreeg de bestelwagen gezelschap van een verhuisbus met een laadvermogen van ongeveer 25 kubieke meter.

Diensten

  • Kleine verhuizing
  • Grote verhuizing
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing
  • Weekendverhuizing
  • Bedrijfsverhuizing
  • Ontruimingsdienst
  • Opslagruimte huren

Video

Bedrijfsgegevens

De Kleine Verhuizer staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. De Kleine Verhuizer omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf, Bezorgingsbedrijf en kleinhandel in meubelen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: De MKB Verhuizer, De Meubelknaller, De kleine verhuizer, Bart Box, Bart Box Storage, De Avondverhuizer, De Kleine Bezorger, De Kleine Glazenwasser, De

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang