logo
verhuisbedrijf achtergrond

Moorlag verhuizers

Home > Groningen > Middelstum > Moorlag verhuizers

Moorlag verhuizers

Menthedaweg 14, Middelstum
Tel: 0595-551733

Extra informatie

Verhuizen doe je niet zo maar even. Een goede doordachte logistieke en planmatige aanpak is de helft van het werk. En dat is ons vak.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken. Grote meubelstukken zoals bedden en kasten, kunnen wij voor u demonteren en weer monteren. Uiteraard kunt u ook voor gemak kiezen door alles volledig uit handen te geven. Wij pakken alles zorgvuldig in met goede verpakkingsmaterialen, vervoeren naar de plek van bestemming en pakken alles weer uit tot het terugzetten in de kast waar het thuishoort.

Moorlag verhuizers uit Groningen is een erkend verhuisbedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van vele soorten verhuizingen. Persoonlijke aandacht, gediplomeerd personeel en een uitstekende begeleiding zijn onze kenmerken. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw verhuizing gegarandeerd goed verloopt.

Moorlag verhuizers uit Groningen heeft verschillende vestigingen in de provincie Groningen. Het hoofdkantoor van het familiebedrijf is gevestigd in Middelstum. Vanuit Middelstum bestrijkt Moorlag niet alleen Nederland met verhuizingen. Ook verzorgen wij buitenlandse verhuizingen, continentaal en intercontinentaal.

Kortom, wij zijn een persoonlijk verhuisbedrijf met een werelds karakter. Wij verhuizen uw inboedel zorgvuldig van A naar B. Uw spullen behandelen wij alsof het onze eigen spullen zijn. Wij kunnen dan ook zeggen: Wij zijn verhuizers met hart voor ons vak.

Diensten

  • Verhuizen
  • Piano verhuizen
  • Antiek verhuizen

Bedrijfsgegevens

Moorlag verhuizers staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Moorlag verhuizers omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf (nationaal en internationaal). Verzorging van emigratie- en industriEle verpakkingen. Opslag van inboedels, archiefbeheer en -opslag, verhuisadviesbureau, inboedelhotel, handelsbemiddeling in verpakkingsmaterialen en vakbenodigdheden. Woning- en Projectinrichting. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: ABC Nieuwenhuis Verhuizingen, Blanken Verhuizingen, Blanken Verhuizingen Emmen, Boedelhotel Plexat, Hekman Verhuizers, Koops Interieur, Koops Verhuisg

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang