logo
verhuisbedrijf achtergrond

Harrie van Erp verhuizers

Home > Noord-Brabant > Oss > Harrie van Erp verhuizers

Harrie van Erp verhuizers

Molenweg 95, Oss
Tel: 0412-632069

Extra informatie

Harrie van Erp verhuizers uit Oss ruim 40 jaar jong!

Dat betekent veertig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Harrie van Erp verhuizers uit Oss is in 1972 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot één van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Zuid Oost-Nederland.

Harrie van Erp verhuizers uit Oss is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.
Harrie van Erp beschikt over diverse certificeringen en is altijd op zoek naar goede oplossingen binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is een extra waarborg voor een optimale en verantwoorde dienstverlening! Of het nu gaat om een eenvoudige inboedelverhuizing of een ingewikkelde bedrijfsverplaatsing. Al in een vroeg stadium kunt u gebruik maken van onze kennis, advies en begeleiding want wat wij voor u doen, doen we met uiterste zorg, vakkennis en efficiency. Uw verhuizing is altijd prettig geregeld met Harrie van Erp verhuizers uit Oss!

Video

Bedrijfsgegevens

Harrie van Erp verhuizers staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Harrie van Erp verhuizers omschrijft zichzelf als het transporteren, zowel nationaal als internationaal, per (vracht-)auto van goederen, verzorging van verhuizingen; het beheren van vermogen; Groothandel in papier en karton. Verhuizingen en opslag. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Harrie van Erp Opslag, Harrie van Erp Top Movers, Harrie van Erp Transport, Harrie Van Erp Oss B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang