logo
verhuisbedrijf achtergrond

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen

Home > Limburg > Roermond > Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen

Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen

Kloosterbaan 27, Roermond
Tel: 0475-785199

Extra informatie

Verhuizen van groot naar klein!

In overleg met u hebben wij een speciale Senioren verhuizing, een verhuizing van groot naar klein voor senioren die van een eengezinswoning naar een appartement gaan of van een appartement naar een zorgcentrum / verpleeghuis kortom, van groot naar klein. Voor deze senioren bieden wij hulp op praktisch gebied. In alle regio's van Nederland bieden wij senioren verhuisservice op maat aan ! Wij helpen met het zorgvuldig in- en uitpakken van de huisraad en inboedel en het transporteren van de huisraad en inboedel van de grote woning naar de kleinere woning.

Onze senioren verhuisservice uit Roermond bestaat eruit dat u voor de verhuizing van ons verhuisdozen en inpakpapier ontvangt. Op de dag van de seniorenverhuizing staan wij al vroeg voor u klaar om de huisraad te verhuizen met een verhuiswagen. De verhuiswagen is standaard voorzien van verhuisdekens, spanbanden, steekwagen en allerlei rollend materieel om uw huisraad zo goed en efficiënt mogelijk te verhuizen.

Op verzoek kunnen wij kledingboxen (voor hangende kleding), inpakpapier, tape, en stiften om de verhuisdozen te merken leveren. Alles om de senioren verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk kunt u ook met hulp van familie, vrienden en/of kennissen alles inpakken en uitpakken en door Woningontruiming Regionaal alleen laten verhuizen van de grote woning naar de kleine woning. Kortom, alles is bespreekbaar.

Wij kunnen u ook het Totaalpakket Senioren verhuizing aanbieden:
  • Aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier
  • Inpakken van de huisraad en dozen merken
  • Verhuizen van groot naar klein
  • Uitpakken van de dozen
  • Schoonmaken van de huisraad
  • Ophangen lampen, schilderijen enzovoort
  • De nieuwe woning inrichten naar uw wens
  • De achtergelaten woning verder ontruimen en klaar maken voor eindinspectie
De prijs is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en allerlei omstandigheden. Om hiervoor een prijs te kunnen noemen komen we graag bij u thuis om een vrijblijvende offerte te maken. Woningontruiming: Als u helemaal verhuisd bent naar uw kleinere woning kan woningontruiming Regionaal uw achtergelaten woning verder ontruimen van huisraad, vloerbedekking etc. en klaar maken voor de eindinspectie met de woningbouwvereniging of eigenaar. Kortom, u hebt geen omkijken meer naar de achtergelaten woning. Uw verhuiszorgen worden uit handen genomen met onze speciale Senioren Verhuizingsservice. Via onderstaande button kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen. Uw woningontruimer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:27 september 2021
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:4942 (Verhuisvervoer)
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000050164511

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang