logo
verhuisbedrijf achtergrond

Joy2move verhuizingen

Home > Gelderland > Tiel > Joy2move verhuizingen

Joy2move verhuizingen

De Perserij 1, Tiel
Tel: (0)344 655125

Extra informatie

Joy2move verhuizingen is een jong en dynamisch maar zeer ervaren verhuisbedrijf uit Tiel. Zowel eigenaar Ad van Oosten als de medewerkers van Joy2move hebben jarenlange ervaring met het vakkundig verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierdoor weten zij als geen ander hoe zij uw verhuizing tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Verhuizen blijft één van de grootste veroorzakers van stress. Joy2move verhuizingen neemt u echter alle zorgen uit handen en geeft u ondersteuning op de manier zoals ú dat wenst. Het team van Joy2move verhuizingen bestaat uitsluitend uit professionele en ervaren verhuizers die uw verhuizing met enthousiasme en plezier zullen uitvoeren.

Iedere verhuizing wordt door Joy2move verhuizingen met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd. Ad van Oosten is bij nagenoeg iedere verhuizing persoonlijk aanwezig om ervoor te zorgen dat uw verhuizing precies zo verloopt als met u is besproken.
Deze persoonlijke aanpak van Joy2move verhuizingen zorgt al vele jaren voor stress-vrije verhuizingen!

Diensten

Bedrijfsgegevens

Joy2move verhuizingen is actief sinds 4 juni 2008 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Joy2move verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuizingen en vervoer

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang