logo
verhuisbedrijf achtergrond

Addink verhuizers

Home > Gelderland > Zutphen > Addink verhuizers

Addink verhuizers

Doggersbank 2, Zutphen
Tel: 0575-542828

Extra informatie

Een betrouwbare partner; flexibel, betrokken en dynamisch. Addink Distributie uit Zutphen ten voeten uit. Transport, distributie, opslag en verhuizingen: het dienstenpakket van Addink in een notendop.

Een allround pakket en alles onder één dak. Met een uitermate professionele, effectieve logistieke bedrijfsvoering, goed opgeleide, ervaren chauffeurs en een uitgebreid, modern wagenpark.

Addink Distributie uit Zutphen beschikt over een eigen distributiecentrum in Zutphen met een eigen distibutienetwerk in Nederland en is regionaal distributiecentrum voor het Palletways Central European Netwerk.

Video

Bedrijfsgegevens

Addink verhuizers is actief sinds 15 oktober 1990 en heeft momenteel 58 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 52291. Deze code staat voor "Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer". De sector waarin Addink verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het opzetten en in stand houden van een distributiecentrum en netwerk en het verrichten van alle daaraan verbonden werkzaamheden alsmede de uitoefening van een expeditie-, transport- en verhuisbedrijf

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang