logo
verhuisbedrijf achtergrond

Neumann & Vettin

Home > Noord-Holland > Amstelveen > Neumann & Vettin

Neumann & Vettin

Smederij 5, Amstelveen
Tel: 020 640 75 84

Extra informatie

Verhuizen

Een stukje geschiedenis

Verhuizingen van complete inboedels in grote kisten vormt van oudsher onze specialiteit. Opgericht in 1936, was Neumann & Vettin een verhuisbedrijf met een eigen timmerwerkplaats. Na de tweede wereldoorlog ontstond hieruit als specialisatie de emigratie van complete inboedels. Voor de waardevolle spullen werden destijds verhuiskisten op maat gemaakt. Deze kisten kwamen uiteraard uit onze eigen kistenmakerij!

Verhuizingen van kunst en antiek

De kennis van het veilig verpakken van inboedels komt ons al tientallen jaren goed van pas. Niet alleen als het gaat om een verhuizing, vooral als het een verhuizing van kunst en antiek betreft! Dankzij onze eigen kistenmakerij kunnen wij ieder kunstobject of antiek voorwerp verpakken en vervoeren. Voor ieder waardevol object, maken wij een verpakking op maat. Ons moderne wagenpark staat vervolgens garant voor een veilig transport!

Containerservice

In aanvulling op de kisten en kratten, maakt Neumann & Vettin gebruik van stalen, zeewaardige containers. Deze containers zijn bij uitstek geschikt om uw kwetsbare inboedel zo min mogelijk te belasten. Een container wordt eenmaal geladen en eenmaal gelost. Uw inboedel blijft, goed beschermd, opgeslagen in de container. Eventueel kunt u de container gedurende een periode opslaan in ons beveiligde en geklimatiseerde containermagazijn.

Bedrijfsgegevens

Neumann & Vettin is actief sinds 26 januari 2007 en heeft momenteel 8 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Neumann & Vettin valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: (Internationaal) expediteurs- en transportbedrijf, opslaan van verhuis- en koopmansgoederen het verrichten van commerciële en/of financiële handelingen, het verstrekken en aangaan van geldleningen en het stellen van zekerheden; groothandel in papier en karton.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang