logo
verhuisbedrijf achtergrond

Schippers & Co verhuizers

Home > Noord-Holland > Amstelveen > Schippers & Co verhuizers

Schippers & Co verhuizers

Langs de Werf 18-20, Amstelveen
Tel: 020-6470670

Extra informatie

Schippers & Co verhuizers uit Amstelveen

Wij verhuizen u met plezier!

Een nieuwe woning, gefeliciteerd!

U kijkt uit naar die mooie, nieuwe woning.Voordat het zover is, moet u alleen nog "even" verhuizen. Zo'n verhuizing betekent voor u stress, inspanning en spanning. U moet allerlei zaken regelen. U moet inpakken, auto's huren en mensen regelen. Dan een dag hard werken en vervolgens dagenlang tussen de onuitgepakte dozen leven. Pakt u ze eindelijk uit dan blijkt dat de inhoud beschadigd is...

Verhuizen met plezier

Een verhuizing kan u het plezier in uw nieuwe woning danig vergallen. Dat is niet nodig want Schippers & Co verhuizers uit Amstelveen verhuist u met plezier! Gemotiveerde medewerkers en het modernste materiaal staan garant voor een snelle en probleemloze verhuizing. Desgewenst nemen wij u al het werk uit handen. U hoeft dan slechts de deur van uw woning voor ons open te maken! Wij zeggen niet voor niets: “Wij verhuizen u met plezier!”.

Bedrijfsgegevens

Schippers & Co verhuizers is actief sinds 26 januari 2007 en heeft momenteel 8 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Schippers & Co verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: (Internationaal) expediteurs- en transportbedrijf, opslaan van verhuis- en koopmansgoederen het verrichten van commerciële en/of financiële handelingen, het verstrekken en aangaan van geldleningen en het stellen van zekerheden; groothandel in papier en karton.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang