logo
verhuisbedrijf achtergrond

Apollo verhuizers

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Apollo verhuizers

Apollo verhuizers

Scharenburg 8, Amsterdam
Tel: 020 4113424

Extra informatie

Apollo verhuizers is een jong, dynamisch bedrijf uit Amsterdam met medewerkers die een ruime ervaring hebben binnen de branche. Van een eenvoudige verhuizing tot de meest complexe situaties. We hebben alles in huis voor een succesvolle bedrijfs- of projectverhuizing. Uiteraard werken we met het modernste materieel. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met plezier uit. Ze voelen zich persoonlijk betrokken, zijn flexibel en probleemoplossend. Als de situatie tijdens het traject verandert, spelen ze snel en vakkundig in op de nieuwe omstandigheden. Een tevreden klant, daar gaan wij voor. En dat wordt gewaardeerd! Misschien wel het beste bewijs is de groei van ons bedrijf, de meeste nieuwe klanten zijn namelijk een vaste relatie geworden.


CO2-neutraal verhuizen

De Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche, biedt consumenten voorafgaand aan de verhuizing de mogelijkheid om deze compensatie op te nemen in de verhuisovereenkomst. Consumenten die CO2-neutraal willen verhuizen kunnen voortaan de CO2-uitstoot van hun verhuizing laten compenseren. Als Erkend Verhuizer biedt Apollo verhuizers u de mogelijkheid om hieraan mee te doen.

Garantiecertificaat

Voor iedere consumentenverhuizing verstrekte de Erkende Verhuizers al een Garantiecertificaat, die de consument harde waarborgen biedt ten aanzien van nakoming en aanbetaling. Nieuw is dat de consument nu ook de keuze heeft om een Garantiecertificaat met CO2-compensatie af te nemen.

Carbon footprint

De CO2-compensatie van Erkende Verhuizers is berekend op basis van een ruime gemiddelde 'Carbon footprint' van een consumentenverhuizing. Hierbij wordt het energieverbruik tijdens uw inboedelverhuizing, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal, omgerekend naar CO2-uitstoot. Deze berekening is zo ruim gehouden dat altijd voldoende wordt gecompenseerd.

Compensatie

Bij de aanpak van CO2-uitstoot in de branche staan voorkomen en reductie van uitstoot voorop. Voor wat overblijft aan uitstoot zetten Erkende Verhuizers in op compensatie, door een even grote hoeveelheid schone energie op te wekken in een Gold Standard-project (in 2003 mede opgericht door het Wereld Natuur Fonds). Gold Standard-projecten geven geregistreerde certificaten (‘credits’) uit op basis van de productie van duurzame energie. Hierdoor is het voor u mogelijk om de certificaten te traceren tot de bron. Zo weet u zeker dat er ook daadwerkelijk een bepaalde hoeveelheid duurzame energie is opgewekt.

Diensten

  • Bedrijfsverhuizing
  • Handyman verhuisservice
  • ICT-verhuizing
  • Schoonmaakservice verhuizing
  • Bedrijfsontruiming
  • Particuliere verhuizing

Video

Bedrijfsgegevens

Apollo verhuizers is actief sinds 28 oktober 1999 en heeft momenteel 18 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Apollo verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het exploiteren van een verhuisbedrijf, het verzorgen van transport, ongeregeld vervoer en opslag van goederen, tevens de groothandel in papier en karton

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang