logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Amsterdam


Overzicht verhuizers in Amsterdam

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Hebo verhuizers
Zeeburgerpad 136, Amsterdam
Tel: 020-6650326
Jaren werkzaam: 64 jaar
6
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

01

Certificering / branche organisatie:
TLN VCA

Extra informatie:
HEBO Verhuizingen in Amsterdam HEBO is al meer dan 50 jaar een verhuisvakman waar u op kunt vertrouwen. Samen met HEBO wordt uw verhuizing een succes. Jarenlange ervaring, zorg, toegewijd personeel en de nodige Amsterdamse humor maken dat ons bedrijf dagelijks tevreden klanten heeft. En daar zijn we trots op! Hebo verhuizers is al 50 jaar dé naam in Amsterdam en omgeving.

02

Apollo verhuizers
Scharenburg 8, Amsterdam
Tel: 020 4113424
Jaren werkzaam: 24 jaar
18
werknemers

 Amsterdam
(+8km)

02

Extra informatie:
Apollo verhuizers is een jong, dynamisch bedrijf uit Amsterdam met medewerkers die een ruime ervaring hebben binnen de branche. Van een eenvoudige verhuizing tot de meest complexe situaties. We hebben alles in huis voor een succesvolle bedrijfs- of projectverhuizing. Uiteraard werken we met het modernste materieel. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met plezier uit. Ze voelen zich persoonlijk betrokken, zijn flexibel en probleemoplossend.

03

Duim verhuizers BV
Dukdalfweg 50-52, Amsterdam
Tel: 020 - 614 93 93
Jaren werkzaam: 79 jaar
6
werknemers

 Amsterdam
(+8km)

03

Certificering / branche organisatie:
Transport en Logistiek :T en L

Extra informatie:
Verhuizen in Amsterdam, Nederland of Europa Of u nu enorm uitkijkt naar het betrekken van uw nieuwe woning of het enorm spannend vindt om een andere plaats thuis te noemen: op een verhuizing zit niemand te wachten. Inpakken, vervoeren en het bijkomende administratiewerk. Voor velen geen hobby. Gelukkig is daar Duim Verhuizingen voor soepele verhuizingen van of naar Amsterdam en Almere, of eigenlijk waar dan ook in Europa.

04

Coulance verhuizers
Anthony Fokkerweg 75, Amsterdam
Tel: 020-6172011

 Amsterdam
(+4km)

04

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers

Extra informatie:
Coulance verhuizers te Amsterdam Wij verzorgen meubel- en verhuistransporten op elk gebied! Meubeltransporten door heel Europa van huis tot huis met hypermodern en snel materiaal. Hierdoor een minimum aan tijdverlies. Het zeewaardig verpakken en verzenden van praktisch elke hoeveelheid goederen naar alle werelddelen.

05

Amsterdamse Verhuis Service
Johannes J. Glasweg 47, Amsterdam
Tel: 020-6337571

 Amsterdam
(+7km)

05

Extra informatie:
Wij zijn een veelzijdig verhuisbedrijf uit Amsterdam. Of het nu gaat om een complete verhuizing of alleen om wat grote stukken, bij ons bent u aan het goede adres. Een verhuizing is voor veel mensen een spannende en drukke tijd. Er moet van alles en nog wat geregeld worden. Ons verhuisbedrijf staat erom bekend dat wij zeer klantgericht werken en alles in het werk zullen stellen om de verhuizing voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen.

06

Brambo verhuizers
Meerhuizenstraat 9/C, Amsterdam
Tel: 06-46714040
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+3km)

06

Extra informatie:
Wie is Brambo Brambo verhuizers is een verhuisbedrijf dat gevestigd is in de Rivierenbuurt/Zuideramstel in Amsterdam. De eigenaar van Brambo verhuizers is Bram Waterman. Als u Bram Waterman googled, zult u veel vinden over skateboarden. Hier begint ook de verhuiservaring van Bram. 20 jaar geleden is Bram begonnen met de verhuur van mobiele skatebanen. Het tillen en transport van deze skatebanen is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het verhuizen van een grote kledingkast.

07

Huurverhuislift.nl
Abberdaan 192, Amsterdam
Tel: 020-6185328
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+8km)

07

Extra informatie:
Over ons Huurverhuislift.nl is dé betrouwbare partner voor al uw te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift, is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer.

08

Hulshoff B.V.
Galwin 1, Amsterdam
Tel: 0900-3456666
Jaren werkzaam: 83 jaar
42
werknemers

 Amsterdam
(+7km)

08

Extra informatie:
Hulshoff & Zn Verhuis- en Transportbedrijf BV, een familiebedrijf met ruim 150 medewerkers uit Amsterdam, brengt haar klanten verder door facilitaire werkzaamheden volledig uit handen te nemen. Zo kunnen klanten van Hulshoff zich richten op de essentie van hun onderneming. Hulshoff & Zn Verhuis- en Transportbedrijf BV uit Amsterdam zorgt continu voor innovatieve en passende oplossingen en vormt zo een betrouwbare en professionele serviceorganisatie.

09

Kwinkelenberg verhuizers
Tijnmuiden 18, Amsterdam
Tel: 020-6533136
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+8km)

09

Extra informatie:
Kwinkelenberg Transport en Verhuisonderneming uit Amsterdam, een familiebedrijf sinds 1926, verzorgt met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Wij komen vrijblijvend langs om al uw vragen en wensen met u door te nemen en u te adviseren inzake uw aanstaande verhuizing….en alles wat daar bij hoort ! Vakmanschap Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen.

10

Van Vliet verhuizers
Keratellastraat 23, Amsterdam
Tel: 020-6310447

 Amsterdam
(+7km)

10

Extra informatie:
Van Vliet verhuizers is een familie bedrijf gevestigd te Amsterdam en bestaat ruim 75 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, piano- en vleugeltransporten en kleine bedrijfsverhuizingen. Hoe gaat het in zijn werk Als u verhuisplannen heeft gaat u op zoek naar een betrouwbaar en redelijk betaalbaar verhuisbedrijf.

11

Vrachttaxi Verhuisbedrijf
Witbolstraat 16, Amsterdam
Tel: 020-7072087
Jaren werkzaam: 21 jaar
3
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

11

Extra informatie:
Vracht-Taxi verhuizingen is begonnen met kleine verhuizingen voor studenten in en rond Amsterdam en het transporteren van internetaankopen op de tweedehands sites. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een verhuisbedrijf dat transporten en verhuizingen doet binnen heel Nederland en Europa, en toch blijven we ook de gemakkelijkste en goedkoopste manier om iets binnen uw regio te verplaatsen.

12

Wiggelaar verhuizers
Archangelkade 25, Amsterdam
Tel: 020-4205000
Jaren werkzaam: 85 jaar
17
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

12

Extra informatie:
Al vier generaties lang is Wiggelaar verhuizers een goedlopend bedrijf in Amsterdam. Tegenwoordig is het onder leiding van Paul Wiggelaar. Hij vertelt hieronder over de interessante geschiedenis van dit authentieke bedrijf.

13

Angel verhuizers
Nieuwe Hemweg 4/G, Amsterdam
Tel: 020-6821009
Jaren werkzaam: 85 jaar
4
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

13

Extra informatie:
Angel verhuizers uit Amsterdam Verhuizen is bepaald geen dagelijks werk. Voor de meeste van ons is het een tamelijke ingrijpende gebeurtenis. Er komt nogal wat bij kijken voordat uw meubilair in uw nieuwe woning op de plaats staat, om dit voor u zo probleemloos mogelijk te laten verlopen komt onze verhuizings adviseur geheel vrijblijvend bij u langs, om samen met u een plan te maken voor de verhuizing.

14

Crown Relocations verhuizers
Gyroscoopweg 19, Amsterdam
Tel: 020 262 3991

 Amsterdam
(+5km)

14

Extra informatie:
Crown Relocations verhuizers gevestigd in Amsterdam bezit en werkt met de meest moderne verhuisfaciliteiten en uitrusting over de gehele wereld waardoor u verzekerd bent van een veilige en voorzichtige behandeling van uw persoonlijke bezittingen. Alleen de meest kwalitatieve en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen worden door ons gebruikt zodat uw goederen zorgvuldig zijn beschermd gedurende uw verhuizing.

15

UTS Van der Lee/Cors de Jongh
Radarweg 1, Amsterdam
Tel: 030 – 247 60 00
Jaren werkzaam: 9 jaar
28
werknemers

 Amsterdam
(+6km)

15

Extra informatie:
UTS Van der Lee/Cors de Jongh In 1901 werd het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten. UTS Van der Lee Verhuizingen is uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf voor zowel de zakelijke- als particuliere markt in binnen- en buitenland.

16

M. Riksen Verhuizingen
Witbolstraat 42, Amsterdam
Tel: 020 6311540
Jaren werkzaam: 27 jaar
6
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

16

Extra informatie:
Welkom bij M. Riksen Verhuizingen. M. Riksen Verhuizingen is een verhuisbedrijf met een ruime ervaring wat gevestigd is in Amsterdam. Onze medewerkers staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden. M. Riksen Verhuizingen is een bedrijf waar U op kunt bouwen voor al uw verhuis-en opslagwerkzaamheden.

17

Verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit & Zn
Archangelkade 43, Amsterdam
Tel: 020 686 7440
Jaren werkzaam: 93 jaar
14
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

17

Extra informatie:
Verhuisregio Zoekt u verhuisbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp of Zaandam? Wij verhuizen dagelijks in en rond Amsterdam in een straal van ongeveer 30 km. Benieuwd in welke plaatsen buiten Amsterdam wij uw verhuizing kunnen verzorgen? Op de pagina verhuisregio kunt u zien waar erkend verhuisbedrijf Fa de Wit &Zn uw verhuizing kan verzorgen. Opslagruimte nodig in Amsterdam? Bij verhuisbedrijf Amsterdam - Fa.

18

Easy Movers verhuizers
Prins Bernhardplein 200, Amsterdam
Tel: 085 - 1305740

 Amsterdam
(+4km)

18

Extra informatie:
Easy Movers Gaat u verhuizen naar of vanuit regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda of Almere. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf met een uiterst betrokken en specialistisch team, dat de afgelopen jaren een begrip geworden is. Of u nu particulier, zakelijk of internationaal verhuist, u bent bij ons verhuisbedrijf verzekerd van een ontspannen verhuizing waarbij wij vakkundig en correct uw verhuizing verzorgen.

19

Berat Transport & Verhuizingen
Poortland 138, Amsterdam
Tel: 0611568970
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+8km)

19

Extra informatie:
Algemeen Berat Transport, dat in 2009 de verhuissector betrad, is erin geslaagd om in korte tijd met zijn kwaliteiten in één van de beste binnen de sector te behoren. Wij werken met het oog op klanttevredenheid en bieden daarvoor verhuizingen aan met moderne verhuiswagens met daarin deskundige en ervaren verhuisexperts. Ons bedrijf dat niet alleen particuliere en zakelijke verhuizingen uitvoert, maar ook transport en opslag van goederen verzorgd, doet dit volledig op eigen kracht.

20

IG Logistics B.V.
Laan van Vlaanderen 232, Amsterdam
Tel: 0652284317

 Amsterdam
(+6km)

20

Extra informatie:
Een verhuizing kan een behoorlijke hoeveelheid stress met zich meebrengen. Wij kunnen u van deze stress verlossen. Laat ons u efficient en voorzichtig verhuizen.Wij hebben de vaardigheden in huis om elk ascpect van uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Onze verhuisexperts manouvreren uw goederen met de grootste zorg door zelfs het nauwste trappenhuis, verpakken alles zorgvuldig en laden alles op professionele wijze in de wagen voor transport.

21

S.W. de Vries Verhuizingen Amsterdam
Amstel 41 3, Amsterdam
Tel: 020-2101118
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Amsterdam
(+2km)

21

Extra informatie:
S.W. de Vries Verhuizingen Amsterdam staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. S.W. de Vries Verhuizingen Amsterdam omschrijft zichzelf als de exploitatie van een verhuis- en transportbedrijf. Uitzenden van personeel. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

22

Verhuisbedrijf Amsterdam XXL Movers
Torenven 16, Amsterdam
Tel: 0644552993

 Amsterdam
(+8km)

22

Extra informatie:
Over Ons XXL MOVERS (begonnen in 2009 als Wouter Verhuizen & Transport) is een verhuisbedrijf gevestigd in Amsterdam-Noord, wij bieden een verhuis en transportservice zowel binnen als buiten Amsterdam. Het bedrijf is in 2009 opgericht door Wouter van der Kruijf, die naast zijn studie bouwkunde graag mensen hielp met verhuizen en het transporteren van meubels, door zeer veel aanvragen en positieve reacties van klanten doet hij dit nu fulltime met veel passie en plezier.

23

Trans-Flex Verhuisdiensten
Watervoort 15-L, Amsterdam
Tel: 0202200170
Jaren werkzaam: 7 jaar
4
werknemers

 Amsterdam
(+4km)

23

Extra informatie:
Trans-Flex Verhuisdiensten is actief sinds 27 oktober 2016 en heeft momenteel 4 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Trans-Flex Verhuisdiensten valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

24

BearStorm Moving Service
De Wittenstraat 104, Amsterdam
Tel: 0617024241

 Amsterdam
(+3km)

24

25

MBI Verhuisservice
Willem de Zwijgerlaan 313, Amsterdam
Tel: 0202600257
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+3km)

25

Extra informatie:
MBI Verhuisservice Verhuishulp van MBI Verhuisservice MBI Verhuisservice is een jong en dynamisch verhuisbedrijf dat sinds 2011 bestaat. Klanten kennen ons als een betrouwbaar verhuisbedrijf en ons doel is om dat zo te houden. Onze missie is “Goedkoop en zorgeloos verhuizen”. Wij streven ernaar om verhuizen goedkoop en zorgeloos te maken. De klant is de opdrachtgever en daarom verhuizen wij zoals u wilt en niet andersom.

26

Stadsverhuizers
Jan Rebelstraat 46, Amsterdam
Tel: 0203542149

 Amsterdam
(+7km)

26

Extra informatie:
Over ons Verhuizers van Stadsverhuizers staan klaar voor mensen die hun inboedel van het ene adres naar het andere willen hebben. Stadsverhuizers is voor verhuizen door heel Nederland. Stadsverhuizers staat bekent voor het verhuizen in grote steden, maar ook daarbuiten, en daarvoor werken we met een volledig wagenpark, verhuislift en alle benodigde verhuismaterialen. Persoonlijke aandacht Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk bij onze verhuizingen.

27

A-B Verhuizingen & Verhuislift verhuur
Veemarkt 31, Amsterdam
Tel: 0204081436
Jaren werkzaam: 30 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+4km)

27

Extra informatie:
A-B Verhuizingen & Verhuislift verhuur is actief sinds 3 november 1993 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin A-B Verhuizingen & Verhuislift verhuur valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

28

Best NL Transport
Jarmuiden 54c, Amsterdam
Tel: 0619983144

 Amsterdam
(+7km)

28

Extra informatie:
Wij regelen het voor u Verhuizing is een grote onderneming voor elk bedrijf. Veel bedrijven zoeken hulp van een specialist in verhuizing, maar de meeste bedrijven geloven dat de beste oplossing gewoon meer mankracht vereising is – wat verkeerd is. Verhuizingen gaan niet alleen over het verplaatsen van bureaus of archiefkasten. Een verandering van werkplek of kantoor kan een tijdrovend, complex proces zijn waarbij veel verschillende mensen betrokken zijn.

29

Budgetverhuisteam
Eosstraat 334, Amsterdam
Tel: 0642954609
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+3km)

29

Extra informatie:
Een verhuisploeg waar U op kunt rekenen! Budgetverhuisteam is al meer dan 18 jaar actief in de verhuisbranch. Wij staan op elk moment klaar voor mensen die moeten verhuizen, ontruimen, meubels ophalen of willen emigreren naar het buitenland. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar werken door heel Nederland en Europa. We zijn in het bezit van meerdere verhuiswagens en alle andere benodigde verhuismaterialen.

30

Randstad Verhuizingen & Transport
Jacob Tilstraat 31, Amsterdam
Tel: 020 250 46 86
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Amsterdam
(+6km)

30

Extra informatie:
Randstad verhuizingen & Transport Verhuisbedrijf Amsterdam Randstad verhuizingen & transport is een bedrijf dat service gericht te werk gaat met een oog voor uw spullen. Wij hebben vriendelijke en opgeleide verhuizers in dienst die Amsterdam & omgeving, dit om uw comfort en vertrouwen in ons te verzekeren.

Plaatsen in de buurt

×