logo
verhuisbedrijf achtergrond

Brambo verhuizers

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Brambo verhuizers

Brambo verhuizers

Meerhuizenstraat 9/C, Amsterdam
Tel: 06-46714040

Extra informatie

Wie is Brambo

Brambo verhuizers is een verhuisbedrijf dat gevestigd is in de Rivierenbuurt/Zuideramstel in Amsterdam. De eigenaar van Brambo verhuizers is Bram Waterman. Als u Bram Waterman googled, zult u veel vinden over skateboarden. Hier begint ook de verhuiservaring van Bram. 20 jaar geleden is Bram begonnen met de verhuur van mobiele skatebanen. Het tillen en transport van deze skatebanen is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het verhuizen van een grote kledingkast. De medewerkers van Bram zijn top-skateboarders. Dit zijn flexibele zzp-ers waarmee Bram een jarenlange vriendschappelijke en zakelijke band heeft. Skateboarders beschikken over meer evenwichtsgevoel en kracht dan de gemiddelde mens. Met een goed evenwichtsgevoel heb je maar de helft van de lichaamskracht nodig om iets zwaars te tillen en te verplaatsen.

In januari 2010 is Bram gestart met zijn eigen verhuisbedrijf Brambo verhuizers. Inmiddels is Brambo verhuizers uitgegroeid tot 1 van de snelst groeiende verhuisbedrijven in crisistijd in Amsterdam. Van 2010 t/m heden heeft Bram diverse grote verhuizingen en kleine verhuizingen uitgevoerd voor bedrijven en particulieren in binnen –en buitenland. De mooiste verhuizingen waren die van het Kooistra dossier (in opdracht van de curator) en die van het Amstelveens Vertaal Buro. Ondanks de hevige concurrentie hebben deze grote bedrijven voor Brambo verhuizers gekozen omdat Bram en zijn crew flexibel en betrouwbaar zijn. Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit bij Brambo. Bram en zijn medewerkers gaan door tot de klus helemaal geklaard is. Om zoveel mogelijk onverwachte situaties te voorkomen komt Bram bijna altijd eerst kijken om kennis te maken en de verhuissituatie en inboedel te bekijken. Mochten zich toch onverwachte situaties voordoen, beschikken Bram en zijn medewerkers over een groot improvisatietalent om het probleem adequaat op te lossen.

De meeste opdrachten van Brambo komen door mond-op-mond reclame. Brambo heeft een samenwerking met opslagbedrijven City Box en Huur een Box in Amsterdam Zuid. Klanten van City Box en Huur een Box worden naar Brambo verhuizers doorverwezen als ze op zoek zijn naar een goede verhuizer in Amsterdam.

Diensten

– adviseren
– tillen (bijna niets is te zwaar voor Bram)
– Bram’s bus + kleine aanhanger 10m3
– Bram’s bus + grote aanhanger 20m3
- 22m3 verhuiswagen
– verhuislift
– touw en blok
– indeling bij laden
– extra sterke man(nen)
– inpakken
– demontage en montage van meubelen
– breekbare spullen sealen in plastic folie
– leiding geven aan de verhuizing
– levering van verhuisdozen
– opslag
– kunsttransport

Video

Bedrijfsgegevens

Brambo verhuizers is actief sinds 1 maart 1995 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 7721. Deze code staat voor "Verhuur van sport- en recreatieartikelen". De sector waarin Brambo verhuizers valt is Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening en de rechtsvorm is een eenmanszaak

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang