logo
verhuisbedrijf achtergrond

Crown Relocations verhuizers

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Crown Relocations verhuizers

Crown Relocations verhuizers

Gyroscoopweg 19, Amsterdam
Tel: 020 262 3991

Extra informatie

Crown Relocations verhuizers gevestigd in Amsterdam bezit en werkt met de meest moderne verhuisfaciliteiten en uitrusting over de gehele wereld waardoor u verzekerd bent van een veilige en voorzichtige behandeling van uw persoonlijke bezittingen. Alleen de meest kwalitatieve en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen worden door ons gebruikt zodat uw goederen zorgvuldig zijn beschermd gedurende uw verhuizing.

Verhuizen binnen Europa of wereldwijd verhuizen

Crown Relocations verhuizers is uw specialist als het gaat om verhuizen in Europa of wereldwijd. Wij verhuizen uw inboedel onder andere van en naar Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie, Canada, Australie, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, China etc. Dankzij ons wereldwijde netwerk van meer dan 100 eigen vestigingen is geen bestemming ons te ver.

Kleuren Locatiesysteem

Dankzij Crowns unieke kleuren coderingsysteem verloopt de verpakking en de verhuizing zeer efficient. Uw goederen uit de verschillende ruimtes in uw woning worden voorzien van een kleurensticker. Gekleurde labels die op de deurknop worden gehangen op uw bestemmingsadres corresponderen met de de kleuren die zijn gebruikt op de dozen en overige verpakte goederen, dit vereenvoudigt het proces van uitpakken.

Transport Bescherming

Tijdens uw verhuizing en opslag gaan onze werknemers ten allen tijde voorzichtig om met uw persoonlijke goederen. Crown is trots op het feit dat zij de beste cijfers behaalt op het gebied van schadevrije verhuizingen in de verhuisbranche. Het is echter wel belangrijk om te onderkennen dat risico’s blijven bestaan tijdens uw verhuizing, vandaar dat Crown u een volledige transportverzekering kan aanbieden met een polis van volledige vervangingswaarde op all risk basis.

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang