logo
verhuisbedrijf achtergrond

Hebo verhuizers

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Hebo verhuizers

Hebo verhuizers

Zeeburgerpad 136, Amsterdam
Tel: 020-6650326

Extra informatie

HEBO Verhuizingen in Amsterdam

HEBO is al meer dan 50 jaar een verhuisvakman waar u op kunt vertrouwen. Samen met HEBO wordt uw verhuizing een succes. Jarenlange ervaring, zorg, toegewijd personeel en de nodige Amsterdamse humor maken dat ons bedrijf dagelijks tevreden klanten heeft. En daar zijn we trots op!

Hebo verhuizers is al 50 jaar dé naam in Amsterdam en omgeving.
Elke verhuizing is natuurlijk anders maar het is altijd een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die tijd en aandacht vergt.

Liftverhuur

Naast de vakkundige verzorging van uw verhuizing kunnen wij u ook op weg helpen als u zelf de handen uit de mouwen wilt steken. Zo kunnen wij de nieuwste verhuislift met een werkhoogte tot 34 meter bij uw oude en nieuwe adres neerzetten. Onder begeleiding van een van onze vakkundige verhuizers kunt u dan zelf meehelpen met het op- en afladen van de lift.

Pianovervoer

Het transporteren van piano's en vleugels is specialistenwerk. Het gewicht in combinatie met de grote schokgevoeligheid van het toonvormende gedeelte (stemkam, pennen, snaren, zangbodem) vereisen de grootste zorg. Een soepele vering is daarom van groot belang. HEBO heeft zeer ruime ervaring met het zorgvuldig en veilig vervoeren van piano’s en vleugels.

HEBO verzorgt het vervoer van uw muziekinstrumenten met de grootste zorg. Als de piano op zijn plek staat, kunt u er zo weer op spelen. Bovendien zullen de houtverbindingen door de soepele vering intact blijven.

Verhuizen

HEBO Verhuizingen is al meer dan 50 jaar een vertrouwde naam in Amsterdam en omgeving voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Natuurlijk is iedere verhuizing anders, maar het is altijd een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die tijd en aandacht vergt. Bij HEBO is uw inboedel letterlijk en figuurlijk in goede handen. Ons vakkundig personeel en ons up-to-date materiaal staan garant voor een zorgeloze verhuizing. Vanzelfsprekend zijn uw spullen verzekerd tijdens het transport. Onze goede zorgen zijn inmiddels ook beloond met een VCA certificatie!

Naast verhuizen kunnen wij uw inboedel ook tijdelijk opslaan. We beschikken over degelijke, veilige opslagruimte.

Bovendien kunt u bij HEBO gebruik maken van onze aanvullende diensten zoals montage en demontagewerkzaamheden en onze in- en uitpakservice, waarbij onze mensen u kunnen assisteren.

Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het weer verhuurbaar maken van uw woning, bijvoorbeeld door het verwijderen van overtollig meubilair of vloerbedekking.

Diensten

  • Inpakken
  • Montage
  • Opslag
  • Verhuur
  • Vervoer
  • pianovervoer

Video

Bedrijfsgegevens

Hebo verhuizers is een bedrijf dat gevestigd is aan Zeeburgerpad 136 in de plaats Amsterdam. Het bedrijf is 64 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 6 personen werkzaam bij Hebo verhuizers. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang