logo
verhuisbedrijf achtergrond

Hulshoff B.V.

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Hulshoff B.V.

Hulshoff B.V.

Galwin 1, Amsterdam
Tel: 0900-3456666

Extra informatie

Hulshoff & Zn Verhuis- en Transportbedrijf BV, een familiebedrijf met ruim 150 medewerkers uit Amsterdam, brengt haar klanten verder door facilitaire werkzaamheden volledig uit handen te nemen. Zo kunnen klanten van Hulshoff zich richten op de essentie van hun onderneming. Hulshoff & Zn Verhuis- en Transportbedrijf BV uit Amsterdam zorgt continu voor innovatieve en passende oplossingen en vormt zo een betrouwbare en professionele serviceorganisatie.

Al sinds 1935 staat de balans tussen belangen op korte- en lange termijn voorop. Daarom werkt Hulshoff volgens de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en hanteren we de eisen van het KVGM-systeem (Kwaliteit Veiligheid Gezondheid en Milieu).

De dienstverlening is onderverdeeld in drie segmenten; projectverhuizing, archiefbeheer en digitalisering. Het fundament van de Hulshoff dienstverlening bestaat uit het bieden van maatwerk, een betrokken werkwijze en een vast aanspreekpunt binnen de Hulshoff organisatie voor alle klanten. Alle processen zijn zo ingericht dat de belasting van de klant minimaal is, maar het service- en kwaliteitsniveau aan de hoogste eisen blijft voldoen.

Diensten

  • Stadslogistiek
  • Verhuisbedrijf
  • Kantoorverhuizing
  • Zakelijke verhuizingen
  • Projectverhuizing
  • Bedrijfsverhuizingen

Video

Bedrijfsgegevens

Hulshoff B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Galwin 1 in de plaats Amsterdam. Het bedrijf is 83 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 42 personen werkzaam bij Hulshoff B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang