logo
verhuisbedrijf achtergrond

Huurverhuislift.nl

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Huurverhuislift.nl

Huurverhuislift.nl

Abberdaan 192, Amsterdam
Tel: 020-6185328

Extra informatie

Over ons

Huurverhuislift.nl is dé betrouwbare partner voor al uw te liften objecten. Bij Huurverhuislift.nl maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van verhuisliften. Bij ons huurt u heel voordelig een bemande verhuislift. Het grote voordeel van een bemande verhuislift, is dat u geholpen wordt door een ervaren en meewerkende verhuizer. Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig ervaren en dat dit zorgt voor rust en professionaliteit tijdens het liften van de objecten. Wij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt en werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Onze verhuisliften operators/verhuizers bedienen niet alleen de lift maar zijn tevens ook meewerkende verhuizers om u net dat beetje extra te geven. Doordat wij al sinds 1989 gespecialiseerd zijn in het verhuren van verhuisliften, weten wij precies wat nodig is om snel, effectief en zorgvuldig een hele verhuizing te regelen, maar ook als het slechts om één koelkast, wasmachine of een antiek meubelstuk gaat bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Huurverhuislift.nl kunt u vaak zelfs nog last-minute nog een verhuislift huren! Wij vinden duurzaamheid en een gezond milieu erg belangrijk, vandaar dat wij de nieuwste Euro-5 auto’s hebben waarop onze verhuisliften staan, zodat CO2 uitstoot tot een minimum wordt beperkt. Huurverhuislift.nl is dé professional op het gebied van verhuizen, gespecialiseerd in het verhuren en bedienen van verhuisliften. Wij werken zorgvuldig & verantwoord zodat wij altijd trots kunnen zijn op onze service en kwaliteit!

Wilt u ook graag een makkelijke verhuizing met deskundige hulp en zonder zorgen? Vul dan ons vrijblijvende aanvraagformulier in of laat uw telefoonnummer achter, dan nemen wij binnen uiterlijk een werkdag contact met u op!

Hierom kiest u voor ons:
  • Als u een verhuislift huurt, is dit inclusief een vakkundige operator/verhuizer die u meehelpt met verhuizen en inclusief brandstof;
  • Al onze prijzen zijn inclusief BTW;
  • Wij hebben een groot draaibaar en uitklapbaar draaiplateau, belastbaar tot wel 400 KG;
  • De verhuisliften die wij verhuren komen tot wel 30 meter hoog;
  • Wij hebben meerdere krachtige Böcker verhuisliften paraat staan om u te helpen. Dat geldt dus ook voor spoed en last-minute klussen;
  • Wij hebben zeer veel ervaring en kennis op het gebied van verhuizen, wij behandelen uw spullen verantwoord en met de grootste zorg;
  • Snelle op- en afbouwtijd: wij kunnen in 5 minuten gereed staan met de gehuurde lift.
Uiteraard nemen wij op onze verhuisliften standaard mee wat nodig is om uw spullen zo veilig mogelijk boven te krijgen zoals: o.a. spanbanden, verhuislift dekens, gereedschap en folie om uw meubels in te pakken.

Wij werken o.a. samen met:
  • Verhuiscompleet.nl
  • Verhuislift huren Amsterdam
  • Verhuislift.Amsterdam

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:25 september 2006
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:77399 (Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten))
Sector:Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Vestigingsnummer:000017234867
Omschrijving:Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen. Het bergen van stoffelijke overschotten uit een etagewoning. Verhuur van bemande verhuisliften.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang