logo
verhuisbedrijf achtergrond

Kwinkelenberg verhuizers

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Kwinkelenberg verhuizers

Kwinkelenberg verhuizers

Tijnmuiden 18, Amsterdam
Tel: 020-6533136

Extra informatie

Kwinkelenberg Transport en Verhuisonderneming uit Amsterdam, een familiebedrijf sinds 1926, verzorgt met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Wij komen vrijblijvend langs om al uw vragen en wensen met u door te nemen en u te adviseren inzake uw aanstaande verhuizing….en alles wat daar bij hoort !

Vakmanschap

Verhuizen is een vak. Iedereen kan een doos tillen, maar weinig mensen kunnen goed verhuizen. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan voorop. Een tevreden klant is voor ons van het grootste belang.

Scherp geprijst

Goed verhuizen hoeft niet duur te zijn, dat is iets wat Kwinkelenberg al bijna 100 jaar bewijst. Wij zijn trots op onze historie en de top service die we bieden voor een scherpe prijs.

Persoonlijke aandacht

Wij begrijpen dat uw persoonlijke bezittingen u lief zijn en doen er dan ook alles aan om uw spullen professioneel te verhuizen. Kwinkelenberg is verhuizen zonder zorgen.

Onze werkwijze Hoe wij verhuizenTot de werkzaamheden van ons verhuisbedrijf behoort ook het inpakken en uitpakken van verhuisdozen. De meeste clienten vergissen zich danig in de hoeveelheid goederen die zij in de loop der jaren hebben verzameld. Gemiddeld heeft een huishouden toch wel een 70-100 verhuisdozen nodig voor hun verhuizing.Wanneer u besluit zelf de verhuisdozen in te gaan pakken adviseren wij toch minimaal drie weken voor het verhuizen te gaan beginnen. Voor boeken krijgt u kleinere , handzame verhuisdozen. Voor overige spullen krijgt u het standaard formaat verhuisdozen. De verhuisdozen krijgt u in bruikleen en worden met inpakpapier en etiketten door ons bezorgd en na de verhuizing worden de dozen weer opgehaald. Desondanks gebeurt het niet zelden dat de client nog ‘s nacht voor de verhuizing de laatste dingen staat in te pakken… of niet inpakt. Om deze verhuisstress te voorkomen kunt u alles of een gedeelte door ons in laten pakken. Wij komen een dag voor de verhuizing om in te pakken en alles wordt klaar gezet voor de verhuisdag. Schilderijen, spiegels, lijstjes hoeft u niet zelf in- en uit te pakken. Deze pakt ons verhuisbedrijf altijd zelf in en uit , in speciale schilderijenkoffers. Hangende kleding hoeft u niet zelf in- en uit te pakken, ons verhuisbedrijf heeft speciale kasten voor hangende garderobe die wij op de dag van verhuizen meenemen in de verhuiswagen. Bij de vrijblijvende offerte van uw verhuizing kunnen wij ook een offerte meenemen voor het inpakken en/of uitpakken van verhuisdozen.

Diensten

  • Senioren verhuizen
  • Expats
  • Particulieren
  • Bedrijfsverhuizing

Video

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:01 januari 2019
Rechtsvorm:Commanditaire vennootschap
SBI-code:4941 (Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen))
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000041826159
Omschrijving:Goederentransport, verhuizingen alsmede opslag van inboedels en dergelijke

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang