logo
verhuisbedrijf achtergrond

MBI Verhuisservice

Home > Noord-Holland > Amsterdam > MBI Verhuisservice

MBI Verhuisservice

Willem de Zwijgerlaan 313, Amsterdam
Tel: 0202600257

Extra informatie


Verhuishulp van MBI Verhuisservice

MBI Verhuisservice is een jong en dynamisch verhuisbedrijf dat sinds 2011 bestaat. Klanten kennen ons als een betrouwbaar verhuisbedrijf en ons doel is om dat zo te houden. Onze missie is “Goedkoop en zorgeloos verhuizen”. Wij streven ernaar om verhuizen goedkoop en zorgeloos te maken. De klant is de opdrachtgever en daarom verhuizen wij zoals u wilt en niet andersom. Als enige verhuisbedrijf in Nederland verhuizen wij ook in het weekend en vragen hiervoor geen extra toeslagen! U betaalt bij ons altijd alleen de gewerkte uren.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Door vast te houden aan onze kernwaarden, willen wij kwaliteit leveren en houden wij van duidelijke communicatie. Hierdoor zijn onze klanten vaak positief over onze diensten. Bekijk hiervoor onze klanten beoordelingen. Wij zijn trots op alle positieve reacties en op de complimenten die wij krijgen na afloop van de verhuizing. Wij hechten uiteraard veel waarde aan uw mening, laat het ons dus vooral weten als u verbeteringen heeft die wij kunnen toepassen.

Video

Bedrijfsgegevens

MBI Verhuisservice is een bedrijf dat gevestigd is aan Willem de Zwijgerlaan 313 in de plaats Amsterdam. Het bedrijf is 12 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang