logo
verhuisbedrijf achtergrond

UTS Van der Lee/Cors de Jongh

Home > Noord-Holland > Amsterdam > UTS Van der Lee/Cors de Jongh

UTS Van der Lee/Cors de Jongh

Radarweg 1, Amsterdam
Tel: 030 – 247 60 00

Extra informatie


In 1901 werd het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten.

UTS Van der Lee Verhuizingen is uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf voor zowel de zakelijke- als particuliere markt in binnen- en buitenland. Wij zijn een gespecialiseerde projectverhuizer en waarborgen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner in business.

Bedrijfsgegevens

UTS Van der Lee/Cors de Jongh is actief sinds 18 juni 2014 en heeft momenteel 28 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin UTS Van der Lee/Cors de Jongh valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: het verrichten van activiteiiten op het gebied van verhuizingen, transport, opslag en logistiek. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang