logo
verhuisbedrijf achtergrond

Vrachttaxi Verhuisbedrijf

Home > Noord-Holland > Amsterdam > Vrachttaxi Verhuisbedrijf

Vrachttaxi Verhuisbedrijf

Witbolstraat 16, Amsterdam
Tel: 020-7072087

Extra informatie

Vracht-Taxi verhuizingen is begonnen met kleine verhuizingen voor studenten in en rond Amsterdam en het transporteren van internetaankopen op de tweedehands sites. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een verhuisbedrijf dat transporten en verhuizingen doet binnen heel Nederland en Europa, en toch blijven we ook de gemakkelijkste en goedkoopste manier om iets binnen uw regio te verplaatsen.

Wij begonnen met een boedelbak, voor studentenverhuizingen, maar rijden nu rond met bussen, vrachtwagens en verhuisliften. Voor iedere wens en situatie in Amsterdam, zijn wij nu perfect en professioneel uitgerust.

U kunt bij ons alles apart inhuren, zodat u alleen dat gebruikt wat u nodig heeft. Wilt u een bus met alleen de chauffeur (kan alleen met de bus van 10m3), of wilt u dat er twee mannen meekomen om te helpen met in- en uitladen? En wilt u de spullen van of naar de 2e verdieping of hoger, dan brengen we alles naar beneden en omhoog d.m.v. takel met touw en blok of met één van onze verhuisliften.

Bij ons kunt u bepalen hoe u het vervoerd wilt hebben, en hoe goedkoop natuurlijk!

Diensten

  • Verhuizingen
  • Verhuisdozen
  • Inpakservice
  • Verhuisverzekering
  • Woning leegruimen

Video

Bedrijfsgegevens

Vrachttaxi Verhuisbedrijf is actief sinds 2 mei 2003 en heeft momenteel 3 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Vrachttaxi Verhuisbedrijf valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Het verrichten van verhuizingen en overig klein transport.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang