logo
verhuisbedrijf achtergrond

Abbink UTS

Home > Zuid-Holland > Den Haag > Abbink UTS

Abbink UTS

Donau 90-92, Den Haag
Tel: 070 - 336 73 00

Extra informatie

Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden.

Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

U kunt rekenen op proactieve, professionele en gemotiveerde vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten die nodig is om een goed gevoel waar te maken.

Opdrachtgevers uit de particuliere of zakelijke markt bieden wij innovatieve logistieke en facilitaire diensten. Met 500 medewerkers staan wij op het hoofdkantoor in Den Haag en op 25 locaties in heel Nederland voor u klaar.

Video

Bedrijfsgegevens

Abbink UTS is actief sinds 17 oktober 1986 en heeft momenteel 56 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Abbink UTS valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Nationale, internationale en project verhuizingen, archief en opslag, transport- en expeditie, facilitaire dienstverlening, ICT verhuisservices en groothandel in verhuismaterialen

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang