logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Den Haag


Overzicht verhuizers in Den Haag

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisbedrijf Charly's
​Tauber 23-25, Den haag
Tel: 070-3640754
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+7km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Charly's te Den Haag We zijn heel klein begonnen met een personenauto met aanhanger, voor het vervoer van kleine transportjes zoals koelkasten, wasmachines, eethoekjes enzovoorts. Al snel was de aanhanger te klein en werd er een busje aangeschaft. Maar ook die werd weer vervangen door groter en groter. Tegenwoordig rijden er twee wagens, waarmee al veel inventarissen zijn verhuisd.

02

N.J. van der Pot & Zonen
Albert Schweitzerlaan 5, Den haag
Tel: 070 – 3552480
Jaren werkzaam: >100 jaar
4
werknemers

 Den haag
(+3km)

02

Extra informatie:
Verhuizingen Uw verhuizing begint door contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of per e-mail. Vervolgens maakt u met één van onze medewerkers een afspraak voor het uitbrengen van een offerte. In de meeste gevallen komt er dan iemand bij u langs om uw wensen te bespreken. Opslag inboedels Tevens kunt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten. Verpakkingen Het kan natuurlijk zijn dat u besluit om niet zelf in te pakken, maar ook dat aan ons over te laten.

03

Van der Velde Verhuizingen
Zinkwerf 27, Den haag
Tel: 070 204 3748
Jaren werkzaam: 94 jaar
18
werknemers

 Den haag
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
Mondial Movers :Organisatie Erkende Verhuizers ISO normering:9001 14001 :VCA Erkende verhuizers

Extra informatie:
Een verhuisbedrijf met historie VanderVelde Verhuizingen Verhuizingen is een bedrijf met een rijke historie. Rond 1900 begon de heer Van der Velde, prostate naast de werkzaamheden voor zijn melkwinkel, met het vervoeren van hutkoffers, dit deed hij met een mandfiets. Zijn inspanningen werden echter zo succesvol, dat hij in 1921 besloot om een verhuisbedrijf te beginnen. VanderVelde Verhuizingen opende zijn verhuisbedrijf aan de Veenkade in Den Haag.

04

Verhuistaxi Nederland
Jac. Pronkstraat 3, Den haag
Tel: 070-3513089
Jaren werkzaam: 36 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+5km)

04

Extra informatie:
Verhuistaxi verzorgt al uw verhuizingen, groot of klein, particulier of bedrijf. Door heel Nederland Voor alle verhuizingen beschikt de Verhuistaxi over gekwalificeerd personeel, de juiste vervoersmiddelen en over de juiste verhuismaterialen waardoor elk te verhuizen object veilig en in goede staat op de plaats van bestemming aankomt.

05

Muezerie Service
Laan van Waalhaven 63, Den haag
Tel: 070-3019478
Jaren werkzaam: 24 jaar
4
werknemers

 Den haag
(+6km)

05

Extra informatie:
Muezerie Verhuizingen BV Onze historie gaat terug tot 1879 toen het bedrijf in Den Haag werd opgericht. Van vader op zoon overgegaan, een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een modern, veelzijdig Verhuis & Montagebedrijf. We werken met een vast team professionele verhuizers en monteurs die van dag tot dag met veel plezier op weg gaan. Hierdoor wordt optimale dienstverlening gewaarborgd.

06

Harteveld Verhuizingen
Da Costastraat 8, Den haag
Tel: 070-3808888
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+2km)

06

Extra informatie:
Verhuisbedrijf G Harteveld & Zn uit Den Haag En dan is het zover, er is een nieuw huis gekocht. Wat nu? Zodra u twijfelt over het laten verhuizen kunt u het best eens contact zoeken met een Erkend Verhuizer. Verhuisbedrijf G Harteveld & Zn uit Den Haag bijvoorbeeld. Wij maken dan een vrijblijvende afspraak met u om eens bij u aan huis langs te komen. Dit moet omdat geen enkele inboedel gelijk is.

07

UTS Nederland
Wolga 2, Den haag
Tel: 088 - 002 30 00
Jaren werkzaam: 11 jaar
5
werknemers

 Den haag
(+7km)

07

Extra informatie:
Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden. UTS Nederland Rotterdam Gouda Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

08

Abbink UTS
Donau 90-92, Den haag
Tel: 070 - 336 73 00
Jaren werkzaam: 37 jaar
56
werknemers

 Den haag
(+8km)

08

Extra informatie:
Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden. Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

09

De Aandacht verhuizers
Barbeeldam 3, Den haag
Tel: 070-3971548

 Den haag
(+9km)

09

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers

Extra informatie:
U verhuist binnenkort en bent nu op zoek naar een professioneel en flexibel verhuisbedrijf? Dan hebben wij goed nieuws voor u: De Aandacht verhuizers kan aan al uw wensen en eisen voldoen. Ons verhuisbedrijf is immers geheel ingericht op de professionele zorg voor uw waardevolle en dierbare spullen. Bij het verhuizen daarvan komen wij graag tegemoet aan al uw persoonlijke wensen. En dit alles tegen een aantrekkelijk tarief.

10

FA. P.J. van der Wansem
Tauber 39, Den haag
Tel: 070-327 28 26

 Den haag
(+7km)

10

Extra informatie:
De beste verhuizers voor u in Rijswijk Op zoek naar goede verhuizers in Rijswijk? Welkom bij verhuisbedrijf Van der Wansem. Onze goed opgeleide en ervaren verhuizers in Rijswijk maken uw verhuizing tot een succes. Zo beschikken we over diverse professionele verhuiswagens en geavanceerde verhuisliften. De nieuwste lift is zelfs geheel radiografisch bestuurbaar. Verhuizen moet goed en zorgvuldig gedaan worden.

11

UTS van der Geest Verhuizingen
Wolga 14, Den haag
Tel: 070 399 42 41
Jaren werkzaam: 10 jaar
17
werknemers

 Den haag
(+7km)

11

Extra informatie:
UTS Van der Geest Verhuizingen te Den Haag Ruim 85 jaar service en kwaliteit In 1926 werd door de heer J.P. van der Geest het verhuisbedrijf UTS Van der Geest opgericht. De fundatie is gelegd voor een betrouwbaar bedrijf, waarbij service en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan. Kwaliteit in dienstverlening Na 4 generaties heeft UTS Van der Geest Verhuizingen uit Den Haag zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbo

12

Bewust Verhuizen
Binckhorstlaan 289E, Den haag
Tel: 070-2045400
Jaren werkzaam: 6 jaar
3
werknemers

 Den haag
(+4km)

12

Extra informatie:
Veilig, vertrouwd en voordelig verhuizen Verhuizen is een grote klus. Of u nou ruim of klein woont, een particulier of bedrijf bent. Bewust Verhuizen kan deze klus snel, praktisch en goedkoop voor u verzorgen. Wij pakken de spullen voor u in, zetten het klaar voor transport, brengen het op de gewenste locatie en zetten het neer op de juiste plek.

13

Verhuisservice 24
Westvlietweg 61 G, Den haag
Tel: 085 002 2283
Jaren werkzaam: 4 jaar

 Den haag
(+6km)

13

Extra informatie:
WIJ STAAN VOOR U KLAAR Professionele verhuizers inhuren? Wij helpen u als verhuisbedrijf graag met uw verhuizing. Met onze gediplomeerde verhuizers, scherpe prijzen en het beste verhuismateriaal bent u gegarandeerd van een soepele verhuizing. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen door het hele land met focus op de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Ook kunt u ons inzetten voor internationale verhuizingen in Europa.

14

Gerlach Verhuizingen & Transport
Westvlietweg 61-G, Den haag
Tel: 085 130 1422

 Den haag
(+6km)

14

Extra informatie:
Verhuisbedrijf in Den Haag & omgeving Gerlach Verhuizingen & Transport is een fris, energiek en modern verhuisbedrijf in Den Haag en omgeving. Met ons vaste team van professionals en een groot netwerk binnen de Nederlandse logistieke sector, onderscheiden wij ons van andere spelers binnen de verhuismarkt. Wij doen dit door onze talentvolle verhuizers in Den Haag als een team te laten opereren.

15

Wetemans Transport
Theems 19, Den haag
Tel: 070-2136017
Jaren werkzaam: 6 jaar
3
werknemers

 Den haag
(+8km)

15

Extra informatie:
ONS BEDRIJF Wetemans transport staat voor kwaliteit en perfectie Wetemans Transport heeft door zijn jarenlange ervaring een stabiele positie verworven in de verhuis branche. Ons team is tevens de perfecte partner voor uw piano- en vleugeltransport. Voor iedere verhuizing, groot of klein, zijn wij de uitgelezen partij om u de zorg te ontnemen. In ons bedrijfspand hebben wij tevens voldoende opslag mogelijkheden om uw goederen korte of langere tijd op te slaan.

16

Windmill Forwarding
Hellingweg 139, Den haag
Tel: 070 338 75 38
Jaren werkzaam: 16 jaar
10
werknemers

 Den haag
(+4km)

16

Extra informatie:
Uw ideale partner voor internationale verhuizingen Het uit handen geven van uw persoonlijke bezittingen draait om vertrouwen. Dat beseffen wij ons elke dag. Door onze flexibele en creatieve werkhouding vinden wij altijd een oplossing. Het nakomen van onze afspraken is waar we voor staan. Windmill Forwarding heeft jarenlange ervaring en kennis in huis om uw internationale verhuizing probleemloos te verzorgen.

17

Sprint Transport verhuizingen
Erasmusweg 4J, Den haag
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+3km)

17

Extra informatie:
De beste kwaliteit Als ervaren verhuisbedrijf doet Sprint Transport verhuizingen door heel Nederland. Onze voornaamste vertrekpunten zijn dus vaak de grote steden denk aan Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Zo bieden wij dus een voordelige verhuisservice aan in heel Nederland, maar ook voor verhuizingen in het buitenland kunt u terecht bij ons. kortom voor alle soorten formaten inboedels uitgevoerd door goed opgeleiden verhuizers.

18

Janseverhuizingen
Rijswijkseweg 60, Den haag
Tel: 015 303 09 47
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+3km)

18

Extra informatie:
Bedrijfsverhuizingen Verantwoordelijk voor een afdeling, zaak of voor een hele onderneming? Bij Janseverhuizingen weten we dat dit niet altijd eenvoudig is. Zeker als je een complete bedrijfsverhuizing moet regelen. Het is goed om te weten dat wij op dat moment graag instappen. Wij regelen de complete verhuizing samern met jouw. Ook regelen wij de ICT en laten alles bezemschoon achter. Compleet ontzorgd verhuizen terwijl uw werk gewoon doorgaat.

19

Verhuisbedrijf Snelle Jongens
Ammunitiehaven 609, Den haag
Tel: 085 06 55 424
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+3km)

19

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Snelle Jongens Verhuisbedrijf Den Haag Een verhuizing is een hele uitdaging. Verhuizen omvat namelijk veel meer dan enkel het verplaatsen van je inboedel. De hulp van een professioneel verhuisbedrijf is dan ook meer dan welkom. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we hoe we een verhuisklus moeten aanpakken. We bereiden elke klus grondig voor, zodat we de verhuizing snel, veilig en correct kunnen uitvoeren.

20

Hofstad Verhuizingen B.V.
Thorbeckelaan 343, Den haag
Tel: 070 3914490
Jaren werkzaam: 2 jaar
8
werknemers

 Den haag
(+3km)

20

Extra informatie:
Erkend Verhuisbedrijf Den Haag Op zoek naar een erkend verhuisbedrijf? Hofstad verhuizingen is een (h)echt FAMILIEBEDRIJF en al 3 generaties actief in de verhuisbranche. Wij verzorgen uw verhuizing in Den Haag en omstreken. Bij verhuisbedrijf Hofstad is "de klant koning". Wij denken samen met u na over uw verhuizing. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo verhuizen wij ook 's avonds en op zaterdag.

21

StudentenKarwei
Stamkartplein 218, Den haag
Tel: 070 711 20 55
Jaren werkzaam: 14 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+3km)

21

Extra informatie:
Studentenkarwei Vakbekwame en betaalbare studenten StudentenKarwei, bestaat 10 jaar! Een handige all-round service waarin wij vakbekwame en betaalbare studenten inzetten om u te helpen met verschillende klusjes in en rondom uw huis of op de zaak. Al onze studenten komen uit een strenge selectie, zijn flexibel inzetbaar en werken door als geen ander.

22

Kingmovers
Riouwstraat 142, Den haag
Tel: 06 18 69 89 06
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+3km)

22

Extra informatie:
Wij staan overal voor u klaar! Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Alphen Aan Den Rijn, Leeuwarden, Alkmaar, Emmen, Westland, Delft, Venlo, Deventer, Sittard Geleen, Helmond, Oss, Amstelveen, Hilversum, Heerlen, Nissewaard, Súdwest Fryslân, Hengelo, Purmerend, Meierijstad, Schiedam, Roosend

23

Verhuisbedrijf Favoriet
Calandkade 16, Den haag
Tel: 085 90 20 164
Jaren werkzaam: 5 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+2km)

23

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Favoriet is meer dan alleen een verhuizer Wij zorgen al jaren dat verhuizingen vakkundig worden verzorgd. Wij zijn een professioneel, flexibel en transparant bedrijf dat betaalbaar verhuizen voor een ieder mogelijk maakt! Ga jij binnenkort verhuizen? Laat jouw werk onze zorg zijn, en laat uw spullen geheel vakkundig en professioneel vervoerd worden! Wij onderscheiden ons namelijk door de allergoedkoopste te zijn van Nederland! Bij ons gaat kwaliteit namelijk BOVEN kwantiteit !!

24

Cornellie’s Verhuizingen
Hortensiastraat 204, Den haag
Tel: 06 15 41 24 15
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+2km)

24

Extra informatie:
Waar wij goed in zijn Particuliere Verhuizingen Onze meest voorkomende verhuizing. Snel, vakbekwaam en scherp geprijsd! Verhuizen tegen scherp tarief De particuliere verhuizing is een verhuizing die wij bij Cornellie’s het meeste uitvoeren. Dit zijn de simpele verhuizingen van a naar b. Natuurlijk is geen enkele verhuizing hetzelfde.

25

Movingo
Jaap Hoekdreef 94, Den haag
Tel: 070-2210283
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+8km)

25

Extra informatie:
Movingo biedt de beste service Zorgeloos verhuizen van A naar B Wij werken met goed opgeleid personeel en moderne verhuiswagens, wat tevens cruciaal is voor het uitvoeren van een succesvolle en (uiteindelijk) goedkope verhuizing. Movingo verhuisbedrijf is daarnaast 7 dagen per week actief en flexibel inzetbaar voor alle soorten verhuizingen. Voor een verhuizing bent u bij ons op de juiste plek! Ook zijn onze tarieven zeer scherp wanneer u elders in Nederland verhuist.

26

Easy Pro Verhuizingen
Van Twiskwater 7, Den haag
Tel: 085 200 7999
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+7km)

26

Extra informatie:
VERHUIS GOEDKOOP & FLEXIBEL IN HEEL NEDERLAND Easy Pro verhuizingen heeft bewust voor deze naam gekozen. Wij hebben ons gespecialiseerd in verhuizingen en transporten. Ons werkgebied strekt zich uit in provincies Zuid-Holland, Utrecht en de regio Amsterdam. Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven. De door ons uitgebrachte offertes zijn altijd duidelijk, zodat u nooit voor verrassingen achteraf komt te staan.

27

Verhuis Deskundig
Laan van Nieuw Oost-Indië 125, Den haag
Tel: 085 060 1809
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Den haag
(+4km)

27

Extra informatie:
Professionele verhuisbedrijf Wanneer je een verhuizing uitbesteedt aan een verhuisbedrijf, wil je natuurlijk wel dat dit bedrijf professioneel, betrouwbaar en deskundig is. Dit is precies waar we bij verhuisbedrijf deskundig voorstaan. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer bent naar een verhuisbedrijf wat vakkundig en correct is en zich van de concurrentie weet te onderscheiden. Volledig ontzorgen Verhuizen is meer dan alleen het inpakken en uitpakken van je inboedel.

28

Flex Student Services
Parallelweg 34, Den haag
Tel: 070 - 3893890
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+3km)

28

Extra informatie:
Verhuisstudent Verhuizen tegenover een scherp tarief? Lees dan verder Bij een verhuizing komt vaak veel meer kijken dan in eerste instantie lijkt Een goede planning, een duidelijk overzicht van de inboedel en waar het heen moet is onmisbaar. Wij nemen onze ervaringen van de talloze verhuizingen die door ons en onze verhuisstudenten zijn opgedaan mee naar iedere volgende verhuizing, om de verhuizing voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen.

29

Verhuizers Inhuren
Henricuskade 119, Den haag
Tel: 085 303 3979

 Den haag
(+7km)

29

Extra informatie:
Waarom moet u verhuizen met een verhuisbedrijf? Voordat u daadwerkelijk gaat verhuizen, heeft u vast al erg veel moeten regelen. Er komt immers een hoop kijken bij een verhuizing. Ook het voorbereiden kost al veel tijd, er moeten spullen uitgezocht worden, er moet ingepakt worden en soms moeten meubels uit elkaar gehaald worden.

30

Hogenhout verhuizingen
Groene Hilledijk 26, Den haag
Tel: 020 7579800
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Den haag
(+2km)

30

Extra informatie:
Hogenhout Verhuizingen “De veiligste weg voor goederenvervoer” Onze diensten Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. De verhuizers van Hogenhout helpen u graag bij het verhuizen van particulieren, scholen en bedrijven.

Plaatsen in de buurt

×