logo
verhuisbedrijf achtergrond

Cornellie’s Verhuizingen

Home > Zuid-Holland > Den Haag > Cornellie’s Verhuizingen

Cornellie’s Verhuizingen

Hortensiastraat 204, Den Haag
Tel: 06 15 41 24 15

Extra informatie

Waar wij goed in zijn

Particuliere Verhuizingen

Onze meest voorkomende verhuizing. Snel, vakbekwaam en scherp geprijsd!

Verhuizen tegen scherp tarief

De particuliere verhuizing is een verhuizing die wij bij Cornellie’s het meeste uitvoeren. Dit zijn de simpele verhuizingen van a naar b. Natuurlijk is geen enkele verhuizing hetzelfde. Het maakt niet uit wat u precies van ons verwacht. Zo kunt u alleen een aantal grote meubels door ons laten verhuizen of de hele inboedel door ons te laten verhuizen.

Bij Cornellie’s vinden wij het enorm belangrijk dat de verhuizing zorgvuldig wordt gedaan. Daarom zullen wij ruim de tijd nemen om uw verhuizing te realiseren. Verder zorgen wij er ook voor dat al uw meubels met zorg vervoerd worden.
De kwetsbare meubels en andere inboedel kan ingepakt worden in verhuisdekens om vervolgens geseald te worden.

Dit zorgt ervoor dat uw kwetsbare meubels altijd veilig vervoerd worden!

Internationale Verhuizingen

Wij hebben veel ervaring met internationale verhuizingen.

Verhuizen tegen scherp tarief

De internationale verhuizing is een verhuizing die wij bij Cornellie’s veel tegen komen. Het is een verhuizing waarbij je van het ene land naar het andere land verhuisd. Bent u van plan om Nederland te verlaten om in een ander land binnen Europa te gaan wonen? Bij Cornellie’s helpen we u hier graag mee!
Bij Cornellie’s is de internationale verhuizing al menig keren voorgekomen. Door de jaren heen hebben internationale verhuizingen ons al naar verschillende landen binnen Europa gebracht. Een verhuizing kan al veel geregel zijn. Vooral als u naar het buitenland verhuisd kan dit veel meer worden.

Daarom helpen wij u graag met het uit handen nemen van uw verhuizing naar het buitenland. Zo kunt u het vervoeren van al uw inboedel aan ons overlaten. Hier helpen wij u graag bij!

Zakelijke Verhuizingen

Wij kunnen nemen de verhuizing uit handen zodat u zonder stress door kan gaan met Ondernemen!

Verhuizen tegen scherp tarief

Een zakelijke verhuizing is een verhuizing die voor veel stress kan zorgen. Dit komt omdat tijdens de verhuizing van uw kantoor de zaken gewoon doorgaan. Aangezien u constant bezig bent met uw klanten en continuïteit, is het belangrijk dat u zich hier niet zo druk om hoeft te maken.
Door Cornellie’s in te schakelen voor uw zakelijke verhuizing, kunnen wij ervoor zorgen dat u zelf bezig kunt zijn met ondernemen terwijl wij het verhuizen voor u regelen. Hierdoor kunt u zelf de stress laag houden zodat u al uw energie in het ondernemen kunt steken.

Diensten

  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Internationale verhuizing
  • Ontruiming
  • Transport

Bedrijfsgegevens

Cornellie’s Verhuizingen staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector logies-, maaltijd- en drankverstrekking. Cornellie’s Verhuizingen omschrijft zichzelf als de ambulante verkoop van ambachtelijk ijs. Dienstverlening in de horeca. Verhuizer. Demontage. Sloop werkzaamheden. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Cornellie's

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang