logo
verhuisbedrijf achtergrond

FA. P.J. van der Wansem

Home > Zuid-Holland > Den Haag > FA. P.J. van der Wansem

FA. P.J. van der Wansem

Tauber 39, Den Haag
Tel: 070-327 28 26

Extra informatie

De beste verhuizers voor u in Rijswijk

Op zoek naar goede verhuizers in Rijswijk? Welkom bij verhuisbedrijf Van der Wansem. Onze goed opgeleide en ervaren verhuizers in Rijswijk maken uw verhuizing tot een succes. Zo beschikken we over diverse professionele verhuiswagens en geavanceerde verhuisliften. De nieuwste lift is zelfs geheel radiografisch bestuurbaar.

Verhuizen moet goed en zorgvuldig gedaan worden. Al uw bezittingen worden immers vervoerd. Maak daarom gebruik van de diensten van verhuisbedrijf Van der Wansem. Onze verhuizers in Rijswijk zijn namelijk zeer zorgvuldig en klantgericht. Elke verhuizing wordt als een aparte verhuizing gezien. Zo bent u geen ‘nummertje’ voor ons. Dit zou zomaar kunnen gebeuren bij andere verhuizers.

Wilt u meer informatie over onze verhuizers in Rijswijk? Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen?

Verhuizers in Rijswijk van Van der Wansem

Al bijna 90 jaar staan onze verhuizers in Rijswijk bekend om goede service en het uitstekend uitvoeren van de werkzaamheden. Vele bedrijven en particulieren raden ons aan, omdat zij op onze verhuizers in Rijswijk kunnen vertrouwen.

Wij hebben naam gemaakt met ons piano- en vleugeltransport voor pianozaken en concertzalen. Met als hoogtepunt het vervoer van de piano van de Koninklijke familie. Hiernaast zijn we ons ook gaan specialiseren in het verhuizen van gehele inboedels en de meest verschillende verhuizingen van bedrijven.

Verhuizers in Rijswijk

Onze klanten komen uit verschillende hoeken in Nederland, maar ook uit Europa. Zo doen wij zonder probleem een internationale verhuizingen voor u. Hiernaast hebben wij een verwarmde en beveiligde opslagplaats. Hier kunnen we uw inboedel, of een deel hiervan, opslaan voor een lange of korte tijd. Ook kunnen onze verhuizers in Rijswijk extra hulp aan u bieden zoals het professioneel inpakken van uw spullen en de helpende hand bieden aan 65 plussers.

Wilt u weten wat onze verhuizers in Rijswijk kosten? Klik dan op de button hierboven. Hier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Diensten

  • Nationaal
  • Internationaal
  • Bedrijfsverhuizing
  • Handyman service
  • Pianovervoer
  • Opslag

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang