logo
verhuisbedrijf achtergrond

Hogenhout verhuizingen

Home > Zuid-Holland > Den Haag > Hogenhout verhuizingen

Hogenhout verhuizingen

Groene Hilledijk 26, Den Haag
Tel: 020 7579800

Extra informatie

“De veiligste weg voor goederenvervoer”

Onze diensten

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. De verhuizers van Hogenhout helpen u graag bij het verhuizen van particulieren, scholen en bedrijven. Voor elke verhuizing bieden wij u een passende oplossing!

Naast de mogelijkheid om uw inboedel te laten verhuizen, kunt ook bij ons voordelige en stevige verhuisdozen kopen, tijdelijk spullen stallen en verhuisliften huren.
Hogenhout biedt u een passende oplossing voor uw verhuizing!

Over ons

Ons verhuisbedrijf is al tientallen jaren actief. Wij zijn een succesvol verhuisbedrijf op het gebied van alle soorten verhuizingen van of naar de randstad.

Wij hebben ervaren verhuizers in dienst. Wij werken met professionele verhuismaterialen en bezitten over moderne verhuisauto’s. Met de verhuizers van Hogenhout weet u zeker dat uw inboedel op een zorgvuldige wijze wordt verhuisd. Onze verhuisplanners vinden dat een goede voorbereiding het halve werk is. Efficiënt werken betekent voor u een betaalbare verhuizing.

Op basis van onze ruime ervaring geven wij u ook deskundig advies, wanneer u zelf de handen uit de mouwen wilt steken tijdens het verhuizen. Bijvoorbeeld zelf in-of uitpakken, alleen een verhuisauto en/of lift huren enz. kan bij ons ook.

Hogenhout helpt u met zorgeloos verhuizen afgestemd op uw budget!

Veiligheid & zekerheid garantie

Hogenhout voldoet aan kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop wordt regelmatig onafhankelijk getoetst. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties, zoals heldere algemene voorwaarden, garantiecertificaten en goede verzekeringen.

Zo heeft u de zekerheid dat de verhuizers van Hogenhout als vakspecialisten er alles aan doen om u verantwoord te verhuizen en wij denken daarbij aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Video

Bedrijfsgegevens

Hogenhout verhuizingen is actief sinds 1 juli 2022 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin Hogenhout verhuizingen valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang