logo
verhuisbedrijf achtergrond

Janseverhuizingen

Home > Zuid-Holland > Den Haag > Janseverhuizingen

Janseverhuizingen

Rijswijkseweg 60, Den Haag
Tel: 015 303 09 47

Extra informatie

Bedrijfsverhuizingen

Verantwoordelijk voor een afdeling, zaak of voor een hele onderneming? Bij Janseverhuizingen weten we dat dit niet altijd eenvoudig is. Zeker als je een complete bedrijfsverhuizing moet regelen. Het is goed om te weten dat wij op dat moment graag instappen. Wij regelen de complete verhuizing samern met jouw. Ook regelen wij de ICT en laten alles bezemschoon achter. Compleet ontzorgd verhuizen terwijl uw werk gewoon doorgaat. Dat is verhuizen zoals het hoort.
Janseverhuizingen heeft flink wat referenties als het gaat om zakelijke verhuizingen. hieronder een klein lijstje met soorten verhuizingen die wij regelmatig uitvoeren.

Waar te beginnen? Voordat je dus jouw bedrijf gaat verhuizen wil je natuurlijk weten waar je moet beginnen. Het is verstandig ons vrijblijvend advies te vragen.

Als je ons verteld wat er moet gebeuren. Weten wij dus exact hoe het moet gebeuren. Je stelt bijvoorbeeld dus een projectcoördinator aan en deze persoon zal alles samen met ons regelen. Bijvoorbeeld door per afdeling te gaan verhuizen. Hiermee beperk je dus het overlast voor andere medewerkers tot een minimum.

Verhuisservice

Soms is het noodzakelijk dat u binnen een zeer korte tijd moet verhuizen naar een ander adres. Wanneer dit het geval is, hebben we het over een spoedverhuizing. Voor de meeste mensen is het erg vervelend om onverwachts wegens omstandigheden te moeten verhuizen. Het levert veel stress op en neemt veel zorgen met zich mee. Om te zorgen dat u z.s.m. kan verhuizen staat Janseverhuizingen voor u klaar om uw verhuizing binnen de kortste keren te realiseren. Vergeet namelijk niet een Checklist kan uw verhuizing al heel wat stress verlichten. Want een goede voorbereiding is het halve werk!Heeft u met spoed een verhuisbedrijf nodig en bent u benieuwd wat Janseverhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Ons team zal u direct te woord staan en met een oplossing komen.

Diensten

  • Opslag
  • Bedrijfsverhuizing
  • Spoedverhuizing
  • Seniorenverhuizing

Video

Bedrijfsgegevens

Janseverhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Rijswijkseweg 60 in de plaats Den Haag. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Janseverhuizingen. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang