logo
verhuisbedrijf achtergrond

UTS Nederland

Home > Zuid-Holland > Den Haag > UTS Nederland

UTS Nederland

Wolga 2, Den Haag
Tel: 088 - 002 30 00

Extra informatie

Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facilitaire facetten rondom uw huisvestingsproces. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden.

UTS Nederland Rotterdam Gouda

Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek.

U kunt rekenen op proactieve, professionele en gemotiveerde vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten die nodig is om een goed gevoel waar te maken.

Opdrachtgevers uit de particuliere of zakelijke markt bieden wij innovatieve logistieke en facilitaire diensten. Met 500 medewerkers staan wij op het hoofdkantoor in Den Haag en op 25 locaties in heel Nederland voor u klaar.

Diensten

  • Advies
  • Internationale verhuizing
  • Opslag
  • Verhuur
  • Verkoop
  • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens

UTS Nederland staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. UTS Nederland omschrijft zichzelf als het organiseren en (doen) uitvoeren van activiteiten op het gebied van (project)verhuizingen, archief en opslag en transport en expeditie, facilitaire dienstverlening, alsmede van verhuisservice. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: UTS Nederland, Uts Nederland B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang