logo
verhuisbedrijf achtergrond

Verhuis Deskundig

Home > Zuid-Holland > Den Haag > Verhuis Deskundig

Verhuis Deskundig

Laan van Nieuw Oost-Indië 125, Den Haag
Tel: 085 060 1809

Extra informatie

Professionele verhuisbedrijf

Wanneer je een verhuizing uitbesteedt aan een verhuisbedrijf, wil je natuurlijk wel dat dit bedrijf professioneel, betrouwbaar en deskundig is. Dit is precies waar we bij verhuisbedrijf deskundig voorstaan. Je bent bij ons aan het juiste adres wanneer bent naar een verhuisbedrijf wat vakkundig en correct is en zich van de concurrentie weet te onderscheiden.

Volledig ontzorgen

Verhuizen is meer dan alleen het inpakken en uitpakken van je inboedel. Bij een verhuizing komt vaak heel wat kijken. Naast dat er van alles ingepakt moet worden, moeten er vaak ook meubels uit elkaar gehaald worden en gaat dit alles gepaard met een hoop regelzaken. Hoe ga je die grote linnenkast vervoeren? Hoe krijg je een kingsize boxspring op de derde verdieping van een appartementencomplex? Verhuizen is dus niet zo eenvoudig dan het lijkt en gaat vaak gepaard met een hoop stress.

Snelle klantenservice

Door middel van onze flexibele klantenservice zijn wij van maandag t/m zaterdag 12 uur per dag bereikbaar voor al uw vragen over onze diensten.

Diensten

  • Zakelijke verhuizingen
  • Woningontruiming
  • Spoedverhuizing
  • Particuliere verhuizingen
  • Verhuislift huren

Bedrijfsgegevens

Verhuis Deskundig is actief sinds 13 oktober 2020 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Verhuis Deskundig valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het aanbieden en verzorgen van verhuisdiensten- en artikelen

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang