logo
verhuisbedrijf achtergrond

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Home > Zuid-Holland > Den Haag > Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Ammunitiehaven 609, Den Haag
Tel: 085 06 55 424

Extra informatie

Verhuisbedrijf Den Haag

Een verhuizing is een hele uitdaging. Verhuizen omvat namelijk veel meer dan enkel het verplaatsen van je inboedel. De hulp van een professioneel verhuisbedrijf is dan ook meer dan welkom. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we hoe we een verhuisklus moeten aanpakken. We bereiden elke klus grondig voor, zodat we de verhuizing snel, veilig en correct kunnen uitvoeren. Bovendien hanteren we ontzettend lage prijzen en werken we enkel met professionele verhuizers. Wil je meer weten over onze diensten? Aarzel niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan!

Waarom zou je een verhuisbedrijf inschakelen?

Het organiseren van een verhuisklus wordt erg vaak onderschat. Bij een verhuizing komt namelijk ontzettend veel kijken. Je moet je oude woning netjes opleveren, je spullen op een veilige manier naar de nieuwe woning brengen en het nieuwe huis decoreren en opknappen. Bovendien komt er bij een verhuizing ook erg veel papierwerk aan de pas.

Met de hulp van een verhuisbedrijf verloopt de verhuisklus echter beduidend vlotter. Professionele verhuizers weten hoe ze de verhuizing moet organiseren en nemen al het zware werk voor hun rekening. Bovendien maken ze enkel gebruik van het beste verhuismateriaal en gaan ze erg voorzichtig met je spullen om. Op deze manier kan jij je rustig met de administratie bezighouden en hoef je je helemaal nergens zorgen om te maken.

Een zeer ruim dienstenpakket

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een ervaren verhuisbedrijf. We houden ons al jarenlang met alle soorten verhuizingen bezig en we proberen iedereen steeds zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij ons kan je zowel voor verhuizingen als voor gespecialiseerde verhuisdiensten terecht:
 • Kleine en grote verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Particuliere verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Spoedverhuizingen
 • Piano verhuizen
 • Woningontruimingen
 • (Tijdelijke) Inboedelopslag
 • Verhuisliften huren
 • Transport van meubels en witgoed
Ben je op zoek naar een bepaalde verhuizing of verhuisservice die niet in het lijstje staat? Geen probleem! Onze werknemers zijn erg flexibel ingesteld en voeren ook verhuizingen op maat uit. Neem gerust even contact met ons op en vertel ons waar je juist naar op zoek bent. Wij doen er vervolgens alles aan om tot een geschikte oplossing te komen, zodat de verhuizing volledig volgens jouw wensen zal verlopen.

Waarom voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens kiezen?

Kiezen voor ons verhuisbedrijf betekent kiezen voor snelheid en kwaliteit. Snelle Jongens is één van de betere verhuisbedrijven van Nederland. De afgelopen jaren hebben we een erg efficiënte werkwijze ontwikkeld en zo zijn we uitgegroeid tot een vakkundig verhuisbedrijf dat zich duidelijk van de concurrentie onderscheidt. We werken elke verhuisklus ontzettend snel af, zonder dat we aan kwaliteit inleveren. Bovendien hanteren we steeds erg scherpe prijzen en proberen we met alle wensen en eisen van de klant rekening te houden. Dankzij deze unieke aanpak hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd en beschikken we over ontzettend veel tevreden klanten.

Snelle Jongens; een snelle verhuizer

Onze naam zegt het zelf: bij Snelle Jongens gaan we ontzettend snel te werk. Als ervaren verhuisbedrijf weten we als geen ander hoe chaotisch de periode rond een verhuizing verloopt. Tijdens de verhuizing gaat het dagelijks leven namelijk gewoon door. Terwijl je er alles aan doet om de hele verhuisklus in goede banen te leiden, moeten je kinderen gewoon naar school en moet je zelf misschien ook naar je werk. Bij Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om de hele klus zo snel mogelijk af te ronden. Bovendien stellen onze verhuizers zich erg flexibel op. Indien nodig werken we ‘s avonds en in het weekend gewoon door, zodat eventuele vertragingen meteen weggewerkt worden.

Verhuisservice van een erg hoge kwaliteit

Verder staan we ook bekend om de uitzonderlijke kwaliteit van ons werk. We werken steeds volgens een duidelijk schema en we beschermen alle spullen voortdurend tegen schade.

Om correct en veilig te kunnen werken, maken onze verhuizers enkel gebruik van het beste verhuismateriaal. Ze plaatsen je persoonlijke zaken in stevige dozen en breekbare spullen worden extra beschermd met speciale verhuisdoeken. Verder zetten we ruime verhuiswagens in voor het transport. Aan de binnenkant van de wagens hebben we een zachte beschermlaag aangebracht. Zo kunnen de meubels onderweg geen schade oplopen. Ten slotte beschikken we ook over diverse verhuisliften. Een verhuislift is een handig hulpmiddel dat wordt ingezet om spullen naar een hogere verdieping te verhuizen. Met een verhuislift wordt zelfs het zwaarste object in een mum van tijd naar boven getild, waardoor je enorm veel tijd en kracht bespaart!

Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf

Er wordt vaak aangenomen dat verhuisbedrijven duur zijn. Bij Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om de kosten te minimaliseren. We proberen al onze verhuisdiensten tegen de beste prijs aan te bieden en we zoeken steeds naar een oplossing binnen het beschikbare budget. Samen bekijken we je mogelijkheden grondig en op basis van deze informatie zoeken we naar een gepaste oplossing. Bovendien houden we ons op elk moment aan de prijzen die we in de offerte plaatsen en rekenen we achteraf geen onverwachte kosten aan. Moesten er tijdens het verhuizen problemen optreden, dan bespreken we dit eerst met jou. We brengen je van alle aanpassingen meteen op de hoogte, zodat je op geen enkel moment voor nare verrassingen komt te staan. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan gauw onze tarieven.

Een verhuisbedrijf voor heel Nederland

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een verhuisbedrijf dat in heel Nederland actief is. Wij voeren onze verhuizingen uit in onder andere de volgende steden:
 • Amsterdam
 • Alkmaar
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Haarlem
 • Hilversum
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Zwolle
In deze steden hebben we al ontzettend veel verhuizingen uitgevoerd. We weten elk straatje in het stadscentrum liggen en ook de buitenwijken hebben geen geheimen voor ons. Ons werkgebied is echter zeer uitgebreid en je kan ook in andere regio’s beroep doen op onze verhuisdiensten. Verhuisbedrijf Snelle Jongens biedt een uitzonderlijke service aan en dit willen we dan ook met heel Nederland delen!

Een prachtig team van gemotiveerde verhuizers

Een verhuisbedrijf wordt gemaakt of gekraakt door de werknemers. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens werken we daarom uitsluitend met enthousiaste en professionele werkkrachten. Onze verhuizers hebben een passie voor hun vak en dat is ook aan hun houding te merken. Ze vatten elke verhuisklus vol energie aan en zijn ontzettend gemotiveerd om de hele verhuizing snel en correct af te werken. Bovendien heeft elke werknemer een vakkundige opleiding achter de rug. Ze weten hoe ze aan een verhuizing moeten beginnen en ze gaan op een voorzichtige en professionele manier met jouw waardevolle spullen om. Verhuisbedrijf Snelle Jongens beschikt over een uitzonderlijk team van verhuizers waar je je hele inboedel met een gerust hart aan kan toevertrouwen.

Een zeer efficiënte en doelgerichte werkwijze met onze verhuisservice

Of het nu om een kleine of een grote verhuizing gaat, bij Snelle Jongens gaan we op een professionele manier met elke opdracht om. We hanteren een erg efficiënte werkwijze die voor snelle, vlotte en correcte verhuizingen zorgt. Elke samenwerking zetten we met een kennismakingsgesprek in. Tijdens deze bijeenkomst vertel je ons wat je juist van ons verwacht en waar we tijdens het verhuizen rekening mee moeten houden. We stemmen onze aanpak vervolgens op jouw wensen af en we stellen ook meteen een schema op. We houden ons op elk moment aan de gemaakt afspraken en we doen er alles aan om de nieuwe woning op de afgesproken datum op te leveren.

Besteed een deel van je verhuizing uit

Ook als je liever geen verhuisbedrijf inschakelt, kunnen de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens van pas komen. Als je je verhuizing volledig zelf regelt, kan je namelijk wel eens problemen tegenkomen. Zeker het transport van zware meubels verloopt vaak moeizaam. Bij Snelle Jongens heb je daarom de mogelijkheid om een verhuiswagen of een verhuislift te huren. Je kan deze hulpmiddelen voor een aantal uur, een halve dag of zelfs een hele dag gebruiken. Op deze manier kan je je verhuisklus zonder problemen afwerken en hoef je je verhuisklus niet uit te besteden.

Diensten

 • Bedrijfsverhuizing
 • Ontruimingen
 • Spoedverhuizing
 • Verhuislift huren
 • Piano verhuizen
 • Seniorenverhuizing
 • Inboedelopslag

Video

Bedrijfsgegevens

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is actief sinds 1 juli 2020 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Verhuisbedrijf Snelle Jongens valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap onder firma. De activiteiten worden omschreven als: Dienstverlening op het gebied van verhuizingen en klein transport. Het monteren van meubels.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang