logo
verhuisbedrijf achtergrond

Brabantse Verhuiscentrale verhuizers

Home > Noord-Brabant > Eindhoven > Brabantse Verhuiscentrale verhuizers

Brabantse Verhuiscentrale verhuizers

Broekakkerseweg 22, Eindhoven
Tel: 040-2483250

Extra informatie

Verhuizen in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of daarbuiten?

Verhuizen met het verhuisbedrijf van Eindhoven, Brabantse Verhuiscentrale verhuizers de juiste zet! Elke verhuizing roept spanningen op. Of het nu gaat om een privé-verhuizing of een bedrijfsverhuizing, nationaal of internationaal, intern of extern. De overheersende gedacht is altijd: zal het allemaal goed gaan? Het gevoel van vertrouwen, zekerheid en rust vindt u als u samenwerkt met BVC. Zorgvuldigheid is ons motto. Niet alleen tijdens het in- en uitpakken of het vervoeren van uw inboedel, maar ook in het voorbereiden van de verhuizing, de nazorg en de zorgvuldigheid in het nakomen van gemaakte afspraken.

Naast de diverse soorten verhuizingen, kunt u op deze website kennis maken met de diversiteit aan overige mogelijkheden binnen de dienstverlening van Brabantse Verhuiscentrale verhuizers uit Eindhoven. Bijvoorbeeld het afsluiten van verzekeringen, de opslag van inboedel, archief en voorraad of het toesturen van een gratis, uitgebreide checklist.

Diensten

  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Verhuisassistentie

Video

Bedrijfsgegevens

Brabantse Verhuiscentrale verhuizers is actief sinds 31 mei 2007 en heeft momenteel 8 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 6420. Deze code staat voor "Financiële holdings". De sector waarin Brabantse Verhuiscentrale verhuizers valt is Financiële activiteiten en verzekeringen en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Beheer van vermogen. Het uitlenen van personeel.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang