logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Eindhoven


Overzicht Verhuizers in Eindhoven

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Gebr. Van den Eijnden
Flight Forum 3830, Eindhoven
Tel: 040 2818888
Jaren werkzaam: 25 jaar
48
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

01

Certificering / branche organisatie:
ISO normering 9001 Erkende Verhuizers AMSA IAM Fedemac TLN Savam

Extra informatie:
Gebr. van den Eijnden helpt u graag met uw verhuizing Een grote of kleine verhuizing? Zakelijk of privé? Bij Gebr. van den Eijnden bent u altijd verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Als gecertificeerd verhuisbedrijf in Eindhoven verhuizen wij al meer dan 120 jaar particulieren en bedrijven van en naar de regio Eindhoven.

02

Vereijken verhuizers
Leemkuil 15, Eindhoven
Tel: 040-2430740
Jaren werkzaam: 63 jaar
23
werknemers

 Eindhoven
(+6km)

02

Extra informatie:
Verhuizen Vereijken Verhuisbedrijf uit Eindhoven heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.

03

Meta verhuizers
Flight Forum 3550, Eindhoven
Tel: 040-2523015
Jaren werkzaam: 78 jaar
18
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

03

Extra informatie:
U maakt, geheel vrijblijvend, een afspraak met Meta verhuizers uit Eindhoven en bespreekt uw wensen in een persoonlijk gesprek. Wij bekijken nauwkeurig wát en hoeveel er verhuist moet worden. Hierna ontvangt u een overzichtelijke offerte en als deze geheel volgens uw wensen is kan de verhuizing worden ingepland.

04

Vlotweg verhuizers
De Witbogt 8, Eindhoven
Tel: 040-2514505

 Eindhoven
(+3km)

04

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizers

Extra informatie:
Vlotweg verhuizers te Eindhoven Dat betekent veertig jaar ervaring, gedrevenheid en gericht op de toekomst. Vlotweg verhuizers is in 1970 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot één van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Oost-Nederland.

05

HBK Facilitair
Indrelaan 67, Eindhoven
Tel: 040-2070798
Jaren werkzaam: 24 jaar
4
werknemers

 Eindhoven
(+6km)

05

Extra informatie:
HBK verhuizingen uit Eindhoven Ook particulieren kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij kunnen uw verhuizing van A tot Z, tegen een scherpe prijs, uitvoeren. Gehele verhuizing HBK verhuizingen uit Eindhoven kunt uw gehele verhuizing uitvoeren. Van het in- en uitpakken van de spullen, het (de)monteren van uw meubels, tot de vrachtwagen met chauffeur die alles in een keer meeneemt. Uiteraard hebben wij ook alle benodigde verhuismaterialen beschikbaar.

06

De Senioren Verhuizers
Armagnaclaan 4, Eindhoven
Tel: 040-2618244
Jaren werkzaam: 12 jaar

 Eindhoven
(+5km)

06

Extra informatie:
De Senioren Verhuizers in Eindhoven Wij verzorgen verhuizingen voor alle particulieren met speciale aandacht voor de Senioren.De reden dat wij onder andere speciaal voor u willen werken is simpel: onze opgedane kennis van alweer 25 jaar willen wij u ter beschikking stellen om uw waardevolle spullen op een verantwoorde manier, over te brengen naar het nieuwe adres.

07

Relocation verhuizers
Boutenslaan 4, Eindhoven
Tel: 06-12625324

 Eindhoven
(+3km)

07

Extra informatie:
Over Relocation verhuizers Begeleiding met kennis en enthousiasme. Relocation verhuizers is in 2008 opgericht door Corien Lever. Ook heeft zij j heeft meer dan 20 jaar ervaring op de huizenmarkt in de regio Eindhoven. "Het is voor mij een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen die voor een nieuwe fase in hun leven staan goed terechtkomen. Mijn ervaring in de huizenmarkt, kennis van de regio en mijn enthousiasme maakt dat ik hen uitstekend kan helpen.

08

Brabantse Verhuiscentrale verhuizers
Broekakkerseweg 22, Eindhoven
Tel: 040-2483250
Jaren werkzaam: 16 jaar
8
werknemers

 Eindhoven
(+4km)

08

Extra informatie:
Verhuizen in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of daarbuiten? Verhuizen met het verhuisbedrijf van Eindhoven, Brabantse Verhuiscentrale verhuizers de juiste zet! Elke verhuizing roept spanningen op. Of het nu gaat om een privé-verhuizing of een bedrijfsverhuizing, nationaal of internationaal, intern of extern. De overheersende gedacht is altijd: zal het allemaal goed gaan? Het gevoel van vertrouwen, zekerheid en rust vindt u als u samenwerkt met BVC.

09

UTS Bernardt Eindhoven
Flight Forum 3525, Eindhoven
Tel: 046 – 436 31 01
Jaren werkzaam: 66 jaar
60
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

09

Extra informatie:
Over UTS Bernardt Plezierig, menselijk, vakkundig en betrouwbaar is ons DNA! UTS Bernardt is een zelfstandige vestiging van UTS Nederland, een organisatie met een landelijk netwerk van logistieke en facilitaire dienstverleners. Zo zijn we altijd in de buurt. We hebben ons gespecialiseerd in verschillende facilitaire en logistieke diensten. Zoals bijvoorbeeld last mile logistiek voor een hoge klanttevredenheid, flexibele bezorg- en montagediensten voor o.

10

Uithuisservice.nl verhuizers
Zandoever 13, Eindhoven
Tel: 040 2938232
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+5km)

10

Extra informatie:
Uithuisservice.nl verhuizers levert een unieke dienstverlening. Uithuisservice.nl verhuizers levert een unieke dienstverlening. Een telefoontje of e-mail is genoeg om het proces in gang te zetten. De opdrachtgever weet dat zij verder geen omkijken heeft naar de achter gelaten woning. Uithuisservice heeft oog voor de woonomgeving.

11

UTS Van Daal BV
Flight Forum 3800, Eindhoven
Tel: 0499 477 711

 Eindhoven
(+5km)

11

Extra informatie:
Uw verhuisbedrijf in Eindhoven Verhuizen is vaak een tijdrovende klus. U kunt veel tijd besparen door een erkend verhuisbedrijf uit Eindhoven in te schakelen. Een verhuisbedrijf weet namelijk precies hoe zware meubelstukken en onhandige voorwerpen het gemakkelijkste verhuisd kunnen worden. Tevens beschikken ze over de juiste materialen en gereedschappen om uw eigendommen op de juiste manier te vervoeren.

12

Verhuisbedrijf H. van Rooijen
Leemkuil 15, Eindhoven
Tel: 040 – 2831898
Jaren werkzaam: 63 jaar
23
werknemers

 Eindhoven
(+6km)

12

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Eindhoven | Welkom bij H. van Rooijen Verhuizen, Transport, Opslag en logisitieke dienstverlening uit Eindhoven Verhuisbedrijf H.van Rooijen is een verhuisbedrijf gevestigd in Eindhoven met een rijke geschiedenis op het gebied van verhuizen. Zowel voor particuliere verhuizingen als projectverhuizingen. Maar ook voor uw internationale verhuizing of voor pianovervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

13

Select Verhuizers
Lucas Gasselstraat 7, Eindhoven
Tel: 040 209 4010
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+2km)

13

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Eindhoven - Select Verhuizers! Select Verhuizers is een jong en dynamisch verhuisbedrijf gevestigd in Den Bosch en Eindhoven. Voor een zeer compleet pakket aan diensten rondom uw verhuizing kunt u bij Select Verhuizers terecht. Wij zien onszelf als dé specialist in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Dat zijn wij niet o Formule verhuisbedrijf Select Verhuizers Wij hebben onze naam, Select Verhuizers, ontleend aan onze formule.

14

Student Movers
Galvanistraat 37, Eindhoven
Tel: 085 - 782 7500
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+2km)

14

Extra informatie:
Student movers Opzoek naar goedkoop en professioneel verhuisbedrijf Wilt u graag verhuizen voor een goede prijs? Schakel dan Student Movers in! Student Movers is een verhuisbedrijf dat samen met u naar de goedkoopste en beste oplossing zoekt om te verhuizen. Student Movers is goedkoop omdat het bedrijf werkt met flexibele studenten die de verhuizing tot in de puntjes verzorgen. Vaak zijn verhuisbedrijven duur omdat het kennismaken en plannen van de verhuizing veel tijd kost.

15

EA Logistics & Moving
Waterwijk 95, Eindhoven
Tel: 040 240 55 30
Jaren werkzaam: 2 jaar

 Eindhoven
(+6km)

15

Extra informatie:
Over ons. Zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om een zorgeloze verhuizing te ervaren. Dat is waar we bij EA Logistics & Moving elke dag mee bezig zijn. We houden onze prijzen zo laag als we kunnen om dit waar te maken. Ruim 8 jaar geleden begonnen we met het helpen van mensen tijdens het verhuizen en sindsdien zijn we niet meer opgehouden. Dagelijks gaan we met een grote glimlach op pad en helpen we een hele hoop mensen naar het volgende hoofdstuk in hun leven.

16

Verhuizendoenwesamen.nl
Rijnstraat 28, Eindhoven
Tel: 0800 3553553
Jaren werkzaam: 12 jaar
4
werknemers

 Eindhoven
(+5km)

16

Extra informatie:
VERHUISBEDRIJF V.A. €57,50 PER UUR Goedkoop verhuizen met behulp van verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen. Dankzij onze unieke werkwijze bespaart u op de kosten van uw verhuizing. Door samen met uw vrienden en familie mee te helpen, kan de kostenbesparing oplopen tot wel 70%. -Goedkoop verhuizen door heel Nederland ...

17

Verhuisbedrijf Brabant
Croy 7, Eindhoven
Tel: 040 820 0976
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+5km)

17

Extra informatie:
Zorgeloos verhuizen begint bij Verhuisbedrijf Brabant. We geven je thuis een nieuwe plek. Onze naam zegt het al, we helpen je met verhuizen. Terwijl jij nog even de tijd neemt om afscheid te nemen van je nieuwe plekje, zorgen wij ervoor dat je nieuwe huis helemaal klaar is voor nieuwe, mooie ervaringen. Laat je compleet ontzorgen bij je verhuizing en vraag direct een offerte aan! Veilig, snel en zorgeloos verhuizen.

18

Senioservice
Echternachlaan 208, Eindhoven
Tel: 0618190321
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+4km)

18

Extra informatie:
Totaalservice voor ouderen Senioservice realiseert niet alleen verhuizingen en ontruimingen maar biedt echt een Totaalservice voor ouderen. 'Jarenlange ervaring in de kringloopbranche en Thuiszorg vormt een ideale basis om uitgebreide service te kunnen bieden aan ouderen'. Senioservice is betrokken, betrouwbaar en servicegericht.

19

Jan Tromp Transport en Logistiek
Mispelhoefstraat 45, Eindhoven
Tel: 040-2536214
Jaren werkzaam: 43 jaar
21
werknemers

 Eindhoven
(+6km)

19

Extra informatie:
Het uitoefenen van een verhuis- en transportbedrijf, alsmede de op- en overslag van goederen

20

Adriaanse Transport B.V.
Mispelhoefstraat 12, Eindhoven
Tel: 040-2928818
Jaren werkzaam: 21 jaar
20
werknemers

 Eindhoven
(+6km)

20

Extra informatie:
De uitoefening van een transport- en expeditiebedrijf, zowel nationaal als internationaal, het verzorgen van verhuizingen, zomede het verrichten van werkzaamheden op het gebied van de opslag en overslag van goederen. Groothandel in overige specifieke goederen. Goederenvervoer over de weg. Koeriersdiensten en vervoer van deur tot deur van pakketten en andere kleine stukgoederen

21

Rotam T&L
Boekweitstraat 46, Eindhoven
Jaren werkzaam: 3 jaar
3
werknemers

 Eindhoven
(+4km)

21

Extra informatie:
Consultancy in transport en logistiek, koeriersdiensten, verhuisdiensten. Goederenvervoer over de weg.

22

EHV Spoed Transport
Rode Kruislaan 3, Eindhoven
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+4km)

22

Extra informatie:
Spoed Transport, Verhuizing, Pakket koerier, transport van levensmiddelen, alle soorten goederen vervoer over het weg.

23

Moving Brothers
Vluttersven 37, Eindhoven
Jaren werkzaam: 1 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+4km)

23

Extra informatie:
Het verzorgen van (internationale) verhuizingen en transport van de inboedel van particulieren en bedrijven.

24

Jan Tromp Industri
Mispelhoefstraat 45, Eindhoven
Tel: 040-2536214
Jaren werkzaam: 27 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+6km)

24

Extra informatie:
Het verzorgen en begeleiden van bedrijfsmatige verhuizingen, daaronder begrepen verhuizingen van bedrijfsonderdelen binnen bedrijvencomplexen alsmede het verzorgen van heftruckvervoer en de verhuur van heftrucks

25

SJ Rijkers
Leeghwaterstraat 220, Eindhoven
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+2km)

25

26

My Movement
Willem van Noortlaan 12, Eindhoven
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+3km)

26

27

Vsw (Verhuis services westreenen)
Leuvenlaan 28, Eindhoven
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+5km)

27

28

Raphaelwerkt
Borretpad 2, Eindhoven
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+2km)

28

29

For Solutions
Rustenburgstraat 16, Eindhoven
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+3km)

29

Extra informatie:
Verhuizen, klus en aanverwanten, handel in tweedehands en nieuwe goederen zoals meubels. Verkoop van dames en heren kleding via distributie winkels en internet.

30

Mister Speedy
Lavendellaan 243, Eindhoven
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Eindhoven
(+4km)

30

Extra informatie:
Verhuizen en verhuisvervoer. Reinigingswerkzaamheden in de food-industrie.

Plaatsen in de buurt

×