logo
verhuisbedrijf achtergrond

Dorenbos verhuizingen

Home > Drenthe > Emmen > Dorenbos verhuizingen

Dorenbos verhuizingen

Charles Darwinstraat 3, Emmen
Tel: 0591-613405

Extra informatie

Verhuisbedrijf J. Dorenbos Emmen

Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en soepel verloopt...
Verhuizen geeft al rompslomp genoeg. Dus op de dag dat het echt gebeuren gaat, wilt u er zeker van zijn dat de verhuizer goed en zorgvuldig werkt, op tijd komt, verstand van zaken heeft en ook nog z'n goede humeur meebrengt. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. We werken met vaste medewerkers voor wie in- en uitpakken en verhuizen dagelijks werk is, we werken stipt en nauwkeurig, ons wagenpark is modern en goed onderhouden en... we houden van ons werk. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we ons uiterste best doen om uw verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf J. Dorenbos uit Emmen is een erkend verhuisbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat we beschikken over modern materieel en vakkundig, ervaren personeel. Net zo belangrijk is dat we altijd proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We houden van een vlotte, prettige en attente manier van werken. Dus als we het u gemakkelijker kunnen maken door even een stapje meer te zetten, doen we dat graag. Daarbij zorgen we natuurlijk voor nette, betaalbare prijzen.

Bedrijfsgegevens

Dorenbos verhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Charles Darwinstraat 3 in de plaats Emmen. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Dorenbos verhuizingen. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang